Kausi alkaa Savossa!
20.11.2018 21:43 Uutiset / Edustus

Narukerä aloittaa kautensa vieraskiertueella.

Narukerän edustusjoukkueen kausi alkaa vihdoin. Joukkue aloittaa pelinsä vieraskiertueella Varkaudessa 24.11. ja Mikkelissä 25.11. Lauantaina Kerä saa vastaansa ensimmäisellä kierroksella avausottelunsa kotona Botnialle hävinneen WP 35:n ja sunnuntaina puolestaan joukkue jatkaa matkaansa Kamppareiden vieraaksi, joka voitti JPS:n kauden kotiavauksessa vakuuttavasti.

Joukkue pääsee matkaan hieman vajaalukuisena. Eero Paavola kärsii kahden ottelun pelikieltoaan ja Joona Rajalan, sekä Juho Sirénin pelikunnot ovat vielä myös epävarmaa. Kerä lähtee kuitenkin erittäin luottavaisena kauden aloitukseen.

”Joukkue on valmiina kauteen. On aistittavissa kopissa, että nälkä peleihin on ollut kova. Nyt saamme vihdoin pelit alkamaan. WP on varmasti avausottelustaan sisuuntunut ja haluaa ottaa kauden avausvoittonsa meistä. Erityisesti Niko Nissinen on ollut kauden harjoitusotteluissa ja ensimmäisessä ottelussa kotijoukkueen tärkeimpiä pelaajia. Kampparit puolestaan pelaa totutusti laadukasta joukkuepeliä. Heillä on hyviä ja vaarallisia maalintekijöitä, kuten Kalle Lempinen ja Iisakki Kaivola.

Lähdemme molempiin otteluihin latautuneina. Porin tekojäänradan auettua olemme myös pari kertaa päässeet isolle jäälle, joten tuntumaa on sopivasti nälän lisäksi. Lähdemme voittamaan molempia viikonlopun otteluita”, kertoo Narukerän päävalmentaja Jani Raukko.


   
Lisää uutisia
Edustus
Kategoriat