Kotiavaus lähestyy, palju lämpenee!
28.11.2018 21:00 Uutiset / Edustus

Otteluennakko Narukerä - HIFK pe 30.11. klo 19.00.

Perjantai-ilta, hyvä sääennuste ja HIFK vastassa. Siinä ainekset klassikko-otteluun pikkujouluperjantaina 30.11. klo 19.00 Karhupaanalla.

Helsingin IFK on aloittanut kautensa varsin pirteästi ja on osittain nuorentuneella joukkueella ottamaan selvät voitot pohjoisen joukkueista LRK:sta ja OLS:sta. Viime kierroksella Akilles oli puolestaan kotonaan vahvempi lukemin 6-1. Joukkue puolustaa kurinalaisesti ja on varmasti erittäin vaarallinen erikoistilanteissaan. Laitisen valmentajaveljekset virittävät joukkueen varmasti kovaan vastahyökkäysiskuun Porissa.

Narukerä lähtee puolestaan kauden kotiavaukseen erittäin nälkäisenä. Joukkue sai viime viikonlopusta uskoa omaan pelaamiseensa. Harmittava tappio WP 35:lle ja voitto Kamppareista on jo unohdettu ja kotiavaukseen on keskitytty huolellisesti.

Eero Paavola palaa kokoonpanoon kahden ottelun pelikiellosta. Joona Rajalan pelikunto on arvoitus loukkaantumisensa jäljiltä. Muutoin valmennuskaksikko Jani Raukko ja Petri Perkaus pääsevät valitsemaan kokoonpanon terveestä joukkueesta. Maalivahtitilanne joukkueella on myös erinomainen Esko Kuusamon ja Joni Rintalan pelatessa hyvät aloituskamppailut kauden aloittaneella vieraskiertueella Savossa.

Ottelun erikoisuutena tullaan näkemään Kiramin Palju-katsomo, jossa nähdään ensimmäiset vieraat. Lisäksi panimoravintola Beer Hunter’s tuo oman Kerätoti-katsomonsa Karhupaanalle.

Ottelun alussa kunnioitetaan edesmennyttä Tero Mäkistä hiljaisella hetkellä.

Tervetuloa huippu-otteluun Narukerä-HIFK. Ovet aukeavat tuntia ennen ottelua.   
Lisää uutisia
Edustus
Kategoriat