Hallitseva mestari toistaiseksi vahvempi
15.12.2018 23:53 Uutiset / Edustus

Hallitseva Suomen mestari toistaiseksi vahvempi

Narukerä pelasi Lappeenrannassa Veiterää vastaan vahvan ottelun, vaikka Narukerän kokoonpanosta olivat poissa loukkaantumisten vuoksi Markku Arola, Joona Rajala ja Timo Niemi.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, jossa kaksi pallollisesti taitavaa joukkuetta pyrki luomaan organisoituja hyökkäyksiä laittaen pallon tekemään töitä. Pallonhallinta vaihteli puolin ja toisin mutta aivan ensimmäisen jakson loppuun Veiterä pääsi iskemään taululle 1-0 -lukemat. Lukemat olisivat voineet olla toisinpäinkin.


Kasper Perdén oli vahvalla pelipäällä, tässä mukana tulevat pallo ja Veiterän pelaaja

Toisella jaksolla Veiterä pääsi vaarallisemmille paikoille karaten 3-0 johtoon. Tämän jälkeen Veiterän Ere Verhelä huitoi Niko-Valtteri Koivulaa suoran punaisen kortin arvoisesti ja Narukerä sai tilaisuuden päästä mukaan peliin. Näin tapahtuikin ja Narukerän kirin käynnisti Tomi Mustonen ottaen haltuun Veiterän puolustuslinjassa Jere Koivulan kaaripallon ja kaventaen rauhallisesti läpiajosta lukemat 3-1.


Esa Oksanen ja Tomi Mustonen koettelevat Topi Peuhkurin torjuntavirettä

Kiri hyytyi silti heti alkuunsa parin minuutin kuluttua Veiterän 4-1 maaliin, joka Kerän vaihtoaitioon näytti vahvasti paitsiolta. Maalin jälkeen Narukerä nosti libero Jere Koivulan hyökkäykseen ja Narukerä saikin muutamia paikkoja luoduksi mutta Veiterän maalivahti Topi Peuhkuri oli todella varma ja erityisesti hänen piiskamaiset avauksensa hyökkääjille pitivät Kerän puolustuksen kiireisenä. Aivan lopussa Veiterä tekikin kulmasta loppulukemat 5-1. Veiterän tähtiä maalivahti Peuhkurin lisäksi oli tehot 1+4 iskenyt Tomi Hauska. Narukerästä yksittäisistä pelaajista erottui maalivahti Joni Rintalan vahva peli. Narukerän maalivahtipeli on vahvalla perustalla, sillä Esko Kuusamon kanssa he muodostavat luotettavan kaksikon.


Laadukas ottelu kiinnosti myös paikallispoliisia, tietojemme mukaan Sorjonen ei ollut paikalla

Narukerän päävalmentaja Jani Raukko oli tyytyväinen pelaajien suoritukseen ja hieman paremmalla viimeistelyllä 1. puoliajalla maalikaan ei olisi ollut vääryys ja näin ottelun kulku olisi voinut olla toisenlainen mutta parrempi vei tällä kertaa voiton ja kaikki kunnia siitä Veiterälle. Ottelun parasta antia oli fakta, että Veiterä on jatkossakin omalla pelillä aidosti haastettavissa. Tästä on hyvä jatkaa helmikuussa Veiterän saapuessa Poriin.


   
Lisää uutisia
Edustus
Kategoriat