Akilles näytti mallia kontrolloidusta puolustuspelaamisesta
19.1.2019 21:28 Uutiset / Edustus

Akilles näytti mallia kontrolloidusta puolustuspelaamisesta

Narukerä lähti haastamaan Akillesta rohkeasti sillä edellinen peli Porissa oli päättynyt Akilleksen niukkaan 5-6 voittoon. Pelin alku lupasikin hyvää Akilleksen pelin ollessa epävarmaa ja Tomi Mustosen iskettyä 0-1 upealla soolomaalillaan.


Vähitellen Akilleksen koko joukkueen tarkkaan puolustuspelaamisen ja kontrahyökkäyksiin perustunut peli alkoi sujua ja erätauolle siirryttiin Akilleksen 4-1 -johdossa. Toki Akilleksessa on yksilötaitoa, kuten paluumuuttaja Rolf Larsson, joka näytti taitonsa kun paikkoja aukesi mutta päällimmäisenä asiana pelissä näkyi Narukerän törmääminen Akilleksen kymmenen miehen muuriin. Toinen jakso päättyi myös 4-1 lukemiin, lopputuloksen ollessa 8-2. Narukerän toisen maalin teki kulmasta Jukka Loukkola.


Ottelun päätuomarina vihelsi ruotsalainen Mikael Hillerius, joka ennen peliä kertoi valmennukselle antavansa pelata fyysisesti mutta reilusti. Tämä linja pysyikin koko ottelun ajan, selkeät estämiset aiheuttivat jäähyjä mutta mies miestä vastaan sai ajaa kovaa, samoin mailat kopisivat normipeliä enemmän mutta tuomarilinja oli tasapuolinen ja selkeä, sekä yleisöystävällinen.


   
Lisää uutisia
Edustus
Kategoriat