Mollivoittoisen vieraskiertueen päätös
20.1.2019 18:52 Uutiset / Edustus

Mollivoittoisen vieraskiertueen päätös

Edustus matkasi lauantain 8-2 Akillekselle tappioon päättyneet ottelun jälkeen yöksi Lahteen. Aamupäivällä matka jatkui Jyväskylään todetakseen myös JPS:n paremmaksi lukemin 8-2 (2-1). Ottelun alku oli virheiden värittämää ja epävarmaa pelaamista ja JPS siirtyikin 15 minuutin jälkeen 2-0 -johtoon. Vähitellen Narukerä pääsi peliin mukaan ja ennen puoliaikaa Niko-Valtteri Koivula kavensi lukemiksi 2-1. Tässä vaiheessa kaikki näytti hyvältä, kunnes negatiiviset tapahtumat alkoivat viedä Kerää, sillä ensimmäisen jakson lopussa Narukerän puolustuksen tukipilari, Tommi Heikkilä sai mailasta kasvoihinsa ja joutui lopettamaan pelin lähtiessään sairaalaan tikattavaksi. Loppupelin Narukerä jatkoi peliä vain kahdella vaihtopelaajalla.


Toisen jakson alku olikin sitten erityisen vaikeaa ja kymmenessä minuutissa JPS olikin tehnyt kolme maalia. Tämän jälkeen Narukerän peli sekosi lopullisesti ja JPS teki maaleja tarvittavan määrän turvatakseen johtonsa. Taisivat Narukerän maalipuutkin kilahdella useammankin kerran, joten toisesta puoliajasta tuli kauden heikoin esitys. JPS oli tänään selvästi parempi, joka hyvin luistelevana joukkueena ei aikaillut rokottaessaan Kerää lähes aina kun paikka siihen saatiin. Aivan ottelun lopussa Tomi Mustonen iski Kerän toisen maalin mutta mistään loppukiristä ei enää ehditty edes uneksia.


Ottelun jälkeen kauden heikoin esitys käsiteltiin valmentajien ja kapteenien johdolla pukuhuoneessa, joten suunta on vain ylöspäin. Jääköön keinot ja puheiden sisältö joukkueen tiedoksi mutta vastaavaa kompurointia ei enää tulla näkemään. Seuraava ottelu pelataan Tampereella 2.2. Botniaa vastaan, jossa kentällä on varmasti erilainen joukkue kuin tänään nähtiin.
   
Lisää uutisia
Edustus
«  Tammikuu   »
Kategoriat