Pudotuspeliennakko
13.2.2019 17:15 Uutiset / Edustus

Narukerän kohtaa puolivälierissä Akilleksen

Bandyliigan runkosarja on saatu päätökseen ja Narukerän lähtee haastamaan runkosarjassa neljänneksi tullutta nimivahvaa Akilleksen joukkuetta.

Tällä kaudella molemmat ruonkosarjataistot ovat päättyneet tähän mennessä Akilleksen voittoihin. Ensimmäinen puolivälierä pelataan Porvoossa keskiviikkona 13.2. klo 19.00. Toinen puolivälierä puolestaan Porissa perjantaina 15.2. klo 19.00. Ottelu on samalla porilaisen jääpalloilun 100-vuotisjuhlaottelu, sillä Porissa pelattiin ensimmäisen kerran jääpalloa 16.2.1919 kauniilla jokijäällä. Tarvittaessa kolmas ottelu pelataan su 17.2 klo 13.00 Porvoossa.

Asetelmat puolivälieriin ovat selvät, Akilles on suosikki ja Narukerä on haastaja. Playoff-ottelut ovat kuitenkin aina oma maailmansa ja Narukerä on varmasti lukenut vastustajan pelikirjaa tarkkaan ja on merkannut vastustajien vaarallisia pelaajia, kuten Larsson, Angeria, Laakkonen, Kettunen, Flinck, Lindqvist jne…

Akilleksen vahvuus on nimenomaan laaja materiaali ja kurinalainen pelaaminen. Narukerä puolestaan luottaa omaan tekemiseensä. Joukkue on kunnossa ja tavoittelee yhtä unelmaansa täysillä eli yhden sarjan ”suurista” ja viime kauden finalistin lyömistä. Porilaisen hulluuden ja sisukkuuden kautta joukkue haluaa tarjota faneilleen vielä loppukauden jatkuvan tarinan, aina maaliskuuhun saakka.


Muut puolivälierät ovat

Veiterä – Botnia

JPS – WP 35

Kampparit - HIFK


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Tammikuu   »
Kategoriat