Akilles jatkoon, kausi pakettiin
16.2.2019 14:37 Uutiset / Edustus

Akilles jatkoon, kausi pakettiin

Narukerän edustusjoukkueen kotipelin taistelu ei riittänyt siirtämään puolivälierien otteluparia enää kolmanteen otteluun vaan Akilles painui vastustamattomasti välieriin Veiterää vastaan otteluvoitoin 2-0.

Ensimmäisestä 2-11 päättyneestä (maalit Joona Rajala) vierastappiossa sisuuntunut Kerä laittoi kaikkensa peliin ja pyrki toisessa ottelussa vastaamaan Akilleksen kurinalaiseen ja fyysiseen pelaamiseen omilla vahvuuksillaan ja sinnikkäällä yrittämisellään. Akilleksen kokemus tuli kuitenkin esille vääjäämättä varsinkin maalinedustapelaamisessa ja toinen ottelu päättyi 2-5 lukemiin, Kerän maalintekijöinä Tomi Mustonen ja Jukka Loukkola.

Kerä voi kuitenkin olla ottelun jälkeen pää pystyssä. Nuoret kuten Joona Rajala, Eero Paavola, Heikki Koivisto, Ville Raukko ja Lauri Siren urakoivat molemmissa otteluissa isoja minuutteja ja saivat paljon kokemusta kauden aikana kovista peleistä. Esa Oksanen, Jere Koivula, NV Koivula ja Kasper Perden puolestaan pysyivät koko kauden terveenä ja saivat pelattua ehjän sesongin suurta vastuuta kantaen. Tomi Mustonen nousi upeasti kaikkien aikojen Keräpyssyksi ohi Lauri Arposen, 342 maalia. Jukka Loukkola puolestaan toi maalien lisäksi väriä niin kentälle kuin pukukoppiin. Hyvässä ja pahassa. Ikinuori Tommi Heikkilä puolestaan nousi Narukerän kaikkien aikojen eniten pelanneeksi pelaajaksi. OLS-ottelu oli 515:s. Kokenut Markku Arola pystyi auttamaan joukkueen nuoria omalla periksiantamattomalla esimerkillään. Timo Niemen huippukunto kauden alussa valitettavasti päättyi harmillisesti loukkaantumiseen. Leevi Vihtalahti pääsi upeasti mukaan P19-joukkueen maajoukkueturnaukseen Venäjälle. Nuoret Juho Siren ja Atte Perkaus saivat jälleen paljon minuutteja miesten peleistä ja nuoret miehet ottivat roolinsa vastaan hienosti. Maalivahdit Joni Rintala ja Esko Kuusamo jakoivat vastuun maalinsuulla tasapäisesti ja luotettavasti. Santeri Rantanen puolestaan haastaa heitä jo kovaa vauhtia.

Lopputulemana voidaan todeta kauden päättyneen harmittavasti kovalle vastustajalle puolivälieriiin. Uusi siemen menestyksen polulla on kuitenkin kylvetty ja joukkue lähtee ensi vuoteen mitalinkiilto silmissä. Unelmat on tehty toteutettaviksi ja joukkuetta lähdetään rakentamaan ja vahvistamaan kohti tätä unelmaa.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Tammikuu   »
Kategoriat