Joona Rajala, Niko-Valtteri Koivula ja Eero Paavola jatkosopimuksiin
14.8.2019 18:39 Uutiset / Edustus

Tärkeitä jatkosopimuksia solmittu.

Joona Rajala, Niko-Valtteri Koivula ja Eero Paavola jatkosopimuksiin


Narukerän kasvatit Joona Rajala, Niko-Valtteri Koivula ja Eero Paavola ovat tehneet jatkosopimukset Narukerän kanssa.

Kolmikosta Koivula pelasi viime kaudella tuloksellisesti ja pelillisesti yhden parhaista kausistaan. ”Viime kauden onnistumiset antoivat nälkää kesäharjoitteluun. Uskon, että tuleva kausi on meille joukkueena askel isosti eteenpäin, sillä kopissa on aistittavissa erinomainen fiilis joukkueen sisällä”, Koivula kertoo.

Parikymppiset Rajala ja Paavola kuuluvat Narukerän erinomaiseen 99-ikäluokkaan. Ylempää keskikenttää pelannut Rajala kärsi viime kaudella loukkaantumisista ollen silti yksi joukkueen parhaita pistemiehiä. Tältä kaudella Rajala odottaa itseltään paljon. ”Olen saanut vammat hoidettua, harjoitellut hyvin ja koen olevani jälleen vuoden vanhempana valmis haastamaan sarjan parhaimmistoa pelillisesti. Samaan aikaan odotan myös niin itseltäni kuin joukkueelta menestymistä”, Rajala toteaa.

Sivutukena viihtyvä Paavola puolestaan pelasi viime kaudella ensimmäisen kokonaisen liigakauden. ”Viime kausi meni vielä osittain opetellessa miesten pelien vaatimustasoon. Tiedän tänä vuonna olevani valmiimpi niin henkisesti kuin fyysisesti alkavaan sarjaan. Meillä on kasassa joukkue, jossa on hyvä kehittyä paremmaksi pelaajaksi”, Paavola sanoo.

Puheenjohtaja Kimmo Aho huomauttaa näiden sopimusten olevan tärkeitä palasia tulevan kauden joukkueeseen. ”Projektimme etenee ja nämä julkaistut sopimukset tukevat ja viestivät siitä, että haluamme menestyä hyvin pitkälti lahjakkaiden omien kasvattiemme avulla. Tervehenkisten nuorten miesten kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä”, päättää Aho.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat