Esittely
Ottelutilastot
Narukerä Punainen - Akilles
2018-2019 - P13 - Jääpallo P13
Klo 18:15 Karhupaana
11
Tam

Ennakkoinfo


Narukerä P13/Punainen - Akilles klo 18.15

Kotijoukkue palaa "joulutauolta" rytinällä syöksyy keskelle otteluruuhkaa...

Otteluennakko


Narukerä P13/Punainen - Akilles klo 18.15

Kotijoukkue palaa "joulutauolta" ja rytinällä syöksyy keskelle otteluruuhkaa. Joukkue aloitti kautensa voitolla HIFK:sta 10-1. Kun taas vastustaja on päässyt pelaamaan kuusi peliä joista mukaan on tarttunut 8 pistettä.

Joukkueet kohtasivat kauden alussa harjoitusturnauksessa, jossa vieraat olivat viime hetken maalilla parempia numeroin 2-1. Luvassa on tasainen peli, jossa kumpikin puolustaa keskikenttää huolella. Vieraiden Luca Järvinen #2 sekä Elias Laakkonen #77 pitävät isäntien puolustuksen valppaana.

Isäntien #21 Eeli Viljanen sekä #4 Eelis Arponen kävivät viikonlopun Trainingcampilla osoittamassa vaarallisuutensa, joten isännät ei tulivoimassa häviä vieraille.

Lähde Karhupaanalle kannustamaan Narukerän Punainen sekä Valkoinen voittoon perjantai illan jääpallohuumassa. Pelit 18.15 ja 20 40


Otteluraportti


Narukerä P13/punainen - Akilles 3-4 (0-2)

Narukerä P13 Punainen taipui maalin tappioon tuulisessa kelissä.

Narukerä ja Akilles saivat ottelun alkuum värikkään startin soihtuen palaessa Porin pimenevässä illassa. Narukerä sai otteluun huonon startin kun se joutui hyökkäämään ensimmäisen puoliajan kovaan sivu-vastaiseen tuleen. Tuulen voiman sai tuta niin laidat kuin maalitkin kun eivät meinanneet pysyä paikallaan. Isännät eivät oleet sisäistäneet valmentajien videosulkeisten antimia ja kahdesta oman pään omasta virheestä vieraat meni Elias Laakkosen ja Luca Järvisen viedessä vieraat kahden maalin johtoon 2. ja 18. minuutin maaleilla.

Narukerä kesti selvisi kovasta vastatuulesta lähes kuivin jaloin ja tauolle mentiin lukemissa 0-2. ensimmäisen puoliskon avainpelaajia oli maalissa torjuntavastuussa ollut Aleksi Ulanen, joka piti isännät pelissä mukana useilla hienoilla torjunnoilla.

Narukerä tuli toiselle puoliajalle sisuuntuneena ja alkoi pääsemään juonesta kiinni kun pääsi myötätuuleen hyökkäämään. Pelin 38. peliminuutilla Hermanni Mikkola pääsi kaventamaan pelin 2-1 kun hän pääsi laittamaan riparin sisään Tatu Korhosen laukauksen jälkeen. Kaksi minuuttia kavennuksesta Aaro Koppelomäki ujutti kauden ensimmäisellään kulman jälkitilanteesta pallon maata pitkin verkonperukoille. Eikä aikaakaan kun pallon kanssa aktiivisesti läpi ottelu pelannut Eelis Arponen latoii Narukerän jo 3-2 johtoon. Liekö hyvän olon tunne hiipinyt puseroon kun isännille tuli synkkä pari minuuttinen kun Akilleksen Tuukka Kristén taituroi ensin luistelemalla 47. minuutilla pelin tasoihin ja minuuttia myöhemmin kulman jälkitilanteesta Akilleksen johtoon. Narukerä toipui nopeasti takaiskuista ja painoi pääälle viimesiet 15 minuuttia ja sai vaarallisia tilanteita maalille mutta lopputuloksena verkko pööysikin vain harkkahallin seinässä. Kiihkeän viimeisen vitosen päätteksi Akilles vei voiton lukemin 3-4(0-2).

Pelin jälkeen kohtasivat Narukerä Valkoinen ja Akilles. Pelistä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa kun Akilles luisteli selvätikkin edellisestä pelistä enemmän virtaa saanena runsaslukuiseen 0-12 (0-8)Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat