Vesisade ei estänyt tehoilua
2.2.2020 9:43 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä - OLS 13-3 (7-0)

Ambulanssi ei palauttanut Eero Paavolaa kentälle sairaslomalta, vaan nappasi kentältä uuden Narukerän pelaajan kyytiinsä. Tällä kertaa epäonnen soturi oli nuori maajoukkuepelaaja Joona Rajala.

Tällä kertaa ottelun voittajasta ei jäänyt kenellekään epäselvää. OLS:n joukkueesta oikeastaan vain sen kapteeni Eemi Dolk pysyi keräläisten pistetahdissa ja nakutti pelissä itselleen kaksi syöttöpistettä. Dolk on ollut joukkueensa todellinen tähtipelaaja ja on Bandyliigan pistepörssissä todella korkealla sijalla 7 heti Narukeän Rinat Shamsutovin jälkeen. OLS on tehnyt kauden aikana yhteensä 32 maalia, joihin Dolk on antanut 17 syöttöä ja tehnyt itse 9 maalia. Dolk lieneekin todella kiinnostava pelaaja useammassa seurassa, kun ne aloittavat rakentamaan seuraavan kauden joukkuetta.

Narukerä naputteli maaleja ottelussa tasaiseen tahtiin ja onnistui 13 kertaa maalinteossa. Ottelun jälkeen tunnelma ei ollut katossa, sillä Joona Rajalan loukkaantuminen oli ikävä takaisku koko kauden useista loukkaantumisista kärsineelle kotijoukkueelle,
- Tänään tulostaulu kertoi tasoeron. Hienoa oli, että maalit jakautuivat useammalle pelaajalle. Rajalan loukkaantuminen oli todella kurja asia, juuri kun saimme Eero Paavolan takaisin joukkueeseen ja leveyttä lisää kevääseen, kertoi taiston jälkeen päävalmentaja Jani Raukko.

Kotijoukkueen maalinteossa onnistui parhaiten Aleksei Gorokhov, joka laittoi pallon kolme kertaa vieraiden maaliin. Kahden maalin onnistujia olivat Jaakko Hyvönen sekä Niko-Valtteri Koivula. Rinat Shamsutoville kirjattiin kolme syöttöpistettä. Kentille takaisin palannut Eero Paavola sai tililleen yhden syöttöpisteen.

Kehnoista olosuhteista huolimatta Narukerän peli pyöri hienosti ja pallo teki töitä kentällä pitkillä syöttöputkilla. Ottelussa tehot 1+1 kirjannut Timo Niemi kiitteli joukkueen karvauspeliä,
- Heti alusta alkaen tekemisemme oli hyvällä tasolla ja alussa saatiin nopeasti tehtyä muutama maali. Tänään OLS oli aika aseeton ja hyvällä yläviisikon karvauksella saatiin vastustajan hyökkäykset katkaistua. Meillä alakerran miehillä oli suhteellisen helppo iltapäivä kokonaisuudessaan pelissä. Jatkoa ajatellen oli hienoa, että onnistumisia tuli laajalla säteellä, mikä on jatkoa ajatellen hieno juttu.

Leevi Vihtalahti avasi kauden maali- ja syöttötilinsä ottelussa, syöttäen Joona Rajalan maalin ja viimeistellen itse pelin lopussa Esa Oksasen syötöstä kauden avausmaalinsa.

Narukerän kamppailut jatkuvat heti sunnuntaina, kun sen vieraaksi saapuu LRK Tornio. Ottelu alkaa klo 13.00 Amiko-areenalla.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat