Maksa Mitä Haluat!
10.2.2020 16:57 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä jatkaa mielenkiintoisten ottelutapahtumien järjestämistä.

Kauden viimeiseen runkosarjan otteluun jäi vielä mukavasti panosta edellisen kierroksen JPS-voiton jälkeen. Narukerä varmisti viikonloppuna kolmannen sijan Bandyliigan runkosarjassa, mutta omaa mahdollisuudet jopa toiseen tilaan. Lauantaina saapuu klo 14.00 alkavaan otteluun vastustajaksi HIFK, joka on lajista riippumatta sytyttänyt porilaiset kannustamaan omiaan. Sarjan kakkostila saavutetaan voittamalla stadilaiset Amiko-areenalla ja kun Akilles häviää molemmat jäljellä olevat pelinsä.

Narukerä on kauden aikana kampanjoinut kotipeleissä ja niin se tekee myös tulevana lauantaina. HIFK-peliin pääsee sisään maksamalla Bandyliigan matsista ihan mitä tahansa ja matsia markkinoidaankin Maksa Mitä Haluat -teemalla. Narukerän kotiotteluissa on tällä kaudella riittänyt hyvin väkeä ja menestys on ruokkinut paikalle monia uusia sekä myös pitkästä aikaa Kerä-katsomoon saapuneita kannattajia. Kauden yleisökeskiarvo onkin reippaasti korkeampi kuin aiempina vuosina.

Narukerän puheenjohtaja Kimmo Aho kertoo positiivisen vireen näkyvän monessa asiassa,
- Runkosarja on nyt päättymässä ja olemme siellä mihin kauden alussa tavoitteen asetimme. Pudotuspelit alkavat kotiedulla reippaan viikon päästä ja nyt vielä kaadetaan HIFK toivottavasti runsaan yleisömäärän kera. Kentän laidalla on näkynyt mukavaa pöhinää läpikauden ja tarkoituksena on mennä loppuun saakka pudotuspeleissä. Olemme kehittäneet ottelutapahtumia hiljalleen eteenpäin ja saaneet tästä useilta katsojilta sekä yritysvierailta positiivista palautetta.Toivottavasti saamme nyt Maksa Mitä Haluat -peliin väkeä kannustamaan, että päästään voittoputkessa pudotuspeleihin.

Lauantain peliin on tarjolla myös romanttisia Rinat Shamsutov VIP-paketteja, joita voi tilata toimisto@porinnarukera.fi kautta. Paketista enemmän: https://www.porinnarukera.fi/uutiset/34391/kaverin...   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat