Kapteenin luistimet pysyvät kopissa
23.6.2020 19:58 Uutiset / Pääsivusto

Esa Oksanen jatkaa joukkueessa ensi kaudellakin.
Kuva: Maija Peltonen

Narukerä sai mieluisan päätöksen, kun Esa Oksanen päätti jatkaa upeaa uraansa.

Viime kaudella kaikissa Narukerän otteluissa esiintynyt ja yli piste per ottelu tehoja kerännyt Esa Oksanen jatkaa Narukerän keskustassa. Vuonna 1998 ensiesiintymisensä Narukerässä tehnyt ja välissä Ruotsissa neljä kautta pelannut Oksanen kertoo päätöksen uransa jatkamisesta syntyneen kehoa kuuntelemalla,
- Iso syy jatkamiseen oli, että paikat tuntuivat viime kauden jälkeen pitkästä aikaan terveiltä ja kauden aikana ei ollut isoja vammoja. Luonnollisesti myös se painoi jatkamisen puolella, että viime kaudella otettiin isoja harppauksia pelillisesti eteenpäin.

Tänä vuonna pyöreitä täyttävä Oksanen kertoo haluavansa edelleen olla apuna joukkueen kehittämisessä,
- Viime kaudella pelattiin pitkästä aikaa hyvä runkosarja. Huonon ja hyvän pelin välillä ei ollut suurta eroa ja saimme hieman kehnommallakin pelillä kerättyä pisteitä. Luonnollisesti odotan tekemisemme edelleen kehittyvän ja että saamme otettua yhden henkisen napsun lisää ratkaisupeleihin, jonka kautta mahdollisimman kirkas mitali roikkuisi kauden jälkeen kaulassa.

Jani Raukko kuvaa kapteenin luistinten edelleen roikkumisen kopissa tutulla paikalla tärkeäksi joukkueelle,
- Numero yksitoista oli viime kaudella joukkueen tasaisin pelaaja. Esa pelasi erinomaisen kauden ja toimi kapteenina esimerkillisesti. Lisäksi on hienoa, että Esa on edelleen intoa täynnä ja haluaa olla matkassa mukana. Erittäin tärkeä palanen jatkaa joukkueessa.

Narukerä tiedottaa lisää pelaajauutisia loppuviikolla.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat