Narukerän kausikortissa aikaisen ostajan alennus
27.8.2020 16:08 Uutiset / Pääsivusto

Tulevalla kaudella Porissa nähdään jälleen kerran huippupelaajia ja bandyliigan tiukkoja taistoja.

Ostamalla Narukerän kausikortin syyskuun loppuun mennessä saat sen huippuhintaan. Kausikortin hinta on nyt alennuksella 80 euroa. Normaalisti kausikortin hinta on 150 euroa.

Tulevan kauden sarjaohjelma on vielä avoinna ja se tullaan julkaisemaan myöhemmin. Sarjasta luopui viime kauden jälkeen LRK Tornio ja Bandyliigassa pelaa yhteensä yhdeksän joukkuetta kaudella 2020-2021.

Narukerä on rakentanut joukkuettaan ja se on viimeistelyä vailla valmis. Amiko-areenalla tullaan näkemään viime kauden runkopelaajat vauhdissa, pari uutta nuorta vahvistusta ja porilainen jääpallolegenda Ville Aaltonen.

Kausikortin voi tilata Narukerän kaupasta tai sähköpostilla. Narukerä kaupasta tilatut kausikortit postitetaan ja sähköpostilla tilatut kausikortit voi noutaa Narukerätalon myyntipisteestä sen ollessa avoinna. Kausikortit toimitetaan tai ne voi noutaa lokakuun alusta alkaen.

Narukerän tavoitteena on lyödä kausikorttimyynti uudelle tasolle ja tehdä kotiareenasta tulevalla kaudella todellinen painekattila vierasjoukkueille.

Kenttä on täynnä tähtiä ja seuraavaksi laitetaan fanituspuoli kuntoon. Narukerä kiittää tuestasi ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan tulevalla kaudella Bandyliigaa.

Kausikortin voit ostaa täältä, jolloin se postitetaan kotiin: https://www.narukerakauppa.fi/kauppa/kausikortit/n...

Kausikortin voit tilata sähköpostilla: toimisto@porinnarukera.fi. Sähköpostilla tilattu kausikortti noudetaan Narukerätalolta.

Laita sähköposti tilaukseen yhteystietosi, johon lasku toimitetaan.
- Nimi
- Sähköpostiosoite:
- Puhelinnumero:


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat