Viimeinen pala on makein
18.9.2020 6:52 Uutiset / Pääsivusto

Rinat taiteilee Porissa tulevalla kaudella.

Narukerän taustalla on tehty lujasti töitä ja tämän seurauksena viime kaudella katsojia kikoillaan ilahduttanut Rinat Shamsutov liittyy joukkueeseen pelaajavalmentajan roolissa.

- On todella kiva palata Poriin. Innoissani odotan tapaavani viime kauden tutut pelaajat. Joukkueen pelaamisen kehittäminen on edelleen itselle mieluisaa ja pääsen taas auttamaan myös nuoria yksilöitä eteenpäin kauden aikana. Tavoitteemme on mennä pidemmälle kuin viime kaudella ja sen eteen tulen tekemään töitä taas lujasti. Toivotaan myös, että kausi saadaan vietyä läpi ilman keskeytystä.

- Koko ajan on ollut molemmin puolinen tahtotila, että Rinat meillä pelaisi. Monia vaihtoehtoja on rakennettu ja nyt saimme loputkin palaset toteen. Rinat tulee olemaan pelaajavalmentajan roolissa. Jo viime kaudella Rinat antoi sellaisia neuvoja joukkueelle, että oksat pois. Miehen päässä on melkoinen tietokone lajista ja onkin huikeaa, että saamme taas kuulla sen naksutusta. Tässä kohtaa pitää nostaa myös yli lajien menevä yhteistyökuvio esiin, sillä Rinat tulee olemaan valmentajana Satakunta Sport Akademin aamuvalmennuksessa ja näin myös Ässien juniorit saavat luisteluvalmennukseen uutta.

- Jo aiemmin saimme joukkueeseen kokeneen paluumuuttajan ja lähes kaiken voittaneen Ville Aaltosen sekä kaksi lahjakasta nuorta pelaajaa toisen Varkaudesta ja toisen Helsingistä. Tämän lisäksi joukkueessa on viime kauden nuorten Suomen mestareita, jotka ovat taas vuoden vanhempia ja oppineet voittamaan pelejä. Nyt kun Rinat laitetaan tuohon päälle, niin onhan meillä todella mielenkiintoinen joukkue tulevalla kaudella.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat