Uusin sopimuspelaaja on Timo Niemi
30.7.2020 16:01 Uutiset / Edustus

Timo Niemi tuuletteli viime kaudella kahdesti omia osumiaan.

Tärkeä palanen kiinnittyi joukkueeseen, kun 32-vuotias Timo Niemi jatkaa joukkueessa.

Joukkueen alakerrassa pelaava Timo Niemi osui viime kaudella kahdesti maalipuiden väliin. Molemmat maalit syntyivät OLS:aa vastaan, ensin joulukuun puolivälissä Oulussa ja sitten helmikuussa Porissa, syöttöpisteitä Niemi keräsi viisi.

Narukerän valmennus on jatkosopimuksesta tyytyväinen,
- Niemi tuo kokemuksellaan ja taidollaan peliimme varmuutta ja on tärkeä osa joukkueen kokonaispelaamista. Timo on selättänyt vammat kovalla työllä ja tällä hetkellä monikäyttöinen sekä tunnollinen pelaaja, joka tuo hyvin omia näkemyksiään pelaamisesta esiin sekä haluaa auttaa toisista pelaajista parempia pelaajia, kertoo Jani Raukko.

Timo Niemi odottelee joukkueen jäätreenien alkamista,
- Tuleva kausi näyttää tällä hetkellä erittäin mielenkiintoiselta. Jokainen pelaaja tiedostaa, että viime kaudella pelit päättyivät liian aikaisin ja nyt lähdetään hiomaan peli peliltä pelaamista paremmaksi, että ollaan sitten keväällä iskussa. Itsellä on hyvät fiilikset ja poikkeustilanteesta huolimatta olemme harjoitelleet hyvin jo nyt.

Niemen näkemyksen mukaan joukkue on taas astetta kovempi kuin edellisinä vuosina,
- Joukkueeseen on tullut uusia pelaajia ja koen, että olemme senkin osalta entistä parempia. Asenne on kesäharjoituksissa ollut hyvä ja näkee, että jokainen tiedostaa mahdollisuudet mennä päätyyn saakka tulevalla kaudella.

Timo Niemen sopimuksen jälkeen kauteen valmistuva joukkue alkaa olemaan muutamaa keskustelua vaille valmis tulevaan kauteen.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat