Tomi Mustonen rustasi nimen sopimukseen
24.7.2020 10:38 Uutiset / Edustus

Tomi Mustonen lupaa huikeaa kautta.

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Seuran puheenjohtaja Kimmo Aho mainitsi Ville Aaltosen sopimuksen julkaisun yhteydessä, että joukkue tulee olemaan pitkälti kasassa elokuun alkupuolella ja edellisen kauden runko tulee pysymään kasassa. Ainoa varma poistuja joukkueesta on venäläinen Aleksei Gorokhov.

Narukerällä on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta, kun 35-vuotias Tomi Mustonen jatkaa joukkueessa. Mustonen oli viime kaudella joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja Rinat Shamsutovin ja Jaakko Hyvösen jälkeen tehden 22 maalia.

Mustonen kertoo, että valmistautuminen tulevaan kauteen on hyvässä vauhdissa,
­- Luvassa on todella mielenkiintoinen kausi. Ehdottomasti lähdetään parantamaan viime kevään työtapaturmaa ja valmistautuminen kauteen on ollut suunnitelmallista ja nousujohteista koko joukkueelta. Itselle jäi viime kaudesta paljon hampaankoloon. Pelasin lähes koko kauden rikkinäisellä polvella. Nyt se on operoitu ja se on kuntoutunut todella hyvin.

Kaudella 2003-2004 Bandyliigassa debytoinut Mustonen on pelannut kaksi kautta myös Ruotsissa Ljusdals BK:ssa ja voittanut kertaalleen MM-hopeaa vuonna 2016.
- Motivaatio on korkealla ja tahtotilana on näyttää, että vanhaherra pystyy edelleen maalintekoon. Uskon, että ensi vuonna nähdään entistä kovempi ja juonikkaampi Narukerä jäällä, joka taistelee vahvasti kirkkaista mitaleista.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat