Useita jatkosopimuksia
6.7.2020 19:20 Uutiset / Edustus

Santeri Rantanen on yksi jatkosopimuksen tehneistä pelaajista.

Viime kaudella Narukerän ykköstorjujaksi noussut Santeri Rantanen jatkaa joukkueen maalissa ja saa kirittäjikseen nuorten alle 19-vuotiaiden MM-pronssia viime vuonna voittamassa olleen Valtteri Sjöholmin. Edustusjoukkueen harjoitusrinkiin on nostetty myös 18-vuotias Jaakko Haaviston. Santeri Rantasen ja Valtteri Sjöholmin pelaajasopimukset ovat kaksivuotisia.

Santeri Rantanen on harjoitellut joukkueen mukana ahkerasti ja lupaa ottaa pari koppia enemmän taas kiinni tulevalla kaudella,
- Kesä on lähtenyt hyvin käyntiin ja treeneissä on tavoitteellinen tekeminen päällä. On ollut kiva seurata joukkueen rakentumista uudeksi kaudeksi ja innolla odotan jo kauden alkamista, vaikka kauden alkuun onkin vielä aikaa.

Maalivahtien lisäksi Narukerän solmi viisi jatkosopimusta nuorten pelaajien kanssa. Tällä hetkellä Narukerällä on maalivahtien lisäksi sopimukset 11 kenttäpelaajan kanssa. Viime kaudella myös nuorten MM-mitalin kaulaansa saaneet Ville Raukko ja Lauri Siren tekivät yhdessä Leevi Vihtalahden kanssa kahden vuoden sopimukset.

Lauri Siren murtautui viime vuonna sivutuen paikalle ja kehityskäyrän odotetaan edelleen olevan myönteinen tulevalla kaudella. Viime kaudella edustusjoukkueessa kuusi maalia tehnyt Ville Raukko on erittäin nöyrä hyökkääjä, jonka vahvuutena on auttaa koko joukkueen puolustamisessa ylhäältä alkaen. Viime kaudella pienistä vammoista kärsineeltä ja armeijaan lähtevältä Leevi Vihtalahdelta odotetaan läpimurtoa.

Tämän lisäksi Juho Sirenin ja Ville Koskisen kanssa tehtiin vuoden sopimukset.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat