Runkopelaajat jatkavat Narukerässä
4.7.2020 11:46 Uutiset / Edustus

Kasper Perdén (kuvassa) ja Niko-Valtteri Koivula jatkavat Narukerän puolustuksessa

Runkopelaajat Niko-Valtteri Koivula ja Kasper Perdén jatkavat Narukerässä.

Narukerällä on valmiina Koivulan ja Perdénin sopimusten jälkeen kuusi pelaajasopimusta. Molemmat pelaajat kuuluvat joukkueensa tukipilareihin ja kertovat odottavansa mielenkiinnolla tulevaa kautta.

Puolustuksen luu Kasper Perdén pelasi viime kaudella joukkueen kaikki pelit ja laittoi itsensä kentällä lujasti likoon keräten eniten jäähyminuutteja Narukerän pelaajista. Tulevaan kauteen Perdén lähtee kääntämään edellisen kauden pettymystä,
- Joukkuetta on taustalla rakennettu iskukykyiseksi ja odotan innolla, että saadaan koko ryhmä kasaan ja päästään hommiin. Näyttää siltä, että joukkueesta on rakentumassa taas hieman kovempi kuin aikaisempina vuosina. Viime kauden sijoitusta lähdetään parantamaan hyvän kokonaisuuden kautta.

Viime kaudella kuusi tehopistettä kerännyt Niko-Valtteri Koivula nostaa erikseen esiin fysiikkavalmentaja Juha-Matti Aaltolan merkitystä joukkueelle,
- Erittäin hyvä fiilikset ja on ollut mukava nähdä kesätreeneissä hyvää tekemistä. Fysiikkavalmentajamme jaksaa päivästä toiseen tsempata ja viedä ryhmää eteenpäin. Mukavaa, että joukkueeseen tulee taas muutama uusi pelaaja. Tästä, kun loputkin pelurit saadaan kerättyä kasaan, niin joukkueen on mahdollisuus päästä ensi kaudella todella pitkälle peleissä.

Bandyliigan joukkueet ympäri Suomea ovat tällä hetkellä rakennusvaiheessa. Keväällä LRK Tornio ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan, mutta vastaavasti viime kauden kärkipään seurat ovat panostamassa joukkueisiinsa. Tällä hetkellä pelaajavahvistuksista ovat uutisoineet JPS, Veiterä ja viimeisimpänä Kampparit, joka kertoi rutinoitujen Hauskan veljesten Jannen ja Tomin siirtymisestä Veiterästä Mikkeliin. Viime kauden Suomen mestari Porvoon Akilleksen runko näyttää pysyvän hyvin kasassa ja se tulee olemaan kärkipään taistoissa mukana.

Kuva: Maija Peltonen
   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat