Elokuussa ratkaistaan Narukerän tennismestaruus - kohtaako Lassi Varjonen voittajansa?
3.7.2020 8:22 Uutiset / Edustus

Tennisturnauksen tuotto ohjataan Narukerän junioritoimintaan.

Narukerä Open -tennisturnaus järjestetään lauantaina 8. elokuuta Porissa. Turnaus pelataan Isomäen tenniskeskuksessa kello 11-16.

Turnaus on avoin kaikille Narukerän entisille, nykyisille ja tuleville jäsenille, kannattajille, yhteistyökumppanien edustajille tai muuten vaan Narukerä-henkisiksi itsensä mieltäville.

Narukerä Openissa on sarjat sekä miehille että naisille. Turnausmuoto tarkentuu, kun osanottajamäärä on tiedossa. Se on kuitenkin varmaan, että jokaiselle osanottajalle tulee vähintään kaksi ottelua. Lähtökohtaisesti kysymyksessä on kaksinpeliturnaus. Jos osanottajia tulee paljon, järjestäjä pidättää itsellään oikeuden toteuttaa turnaus nelinpelinä. Narukerä Open on matalan kynnyksen urheilutapahtuma. Osanotto ei edellytä mainittavampaa tennistaustaa.

Narukerän tennismestaruudesta on kilvoiteltu viimeksi 1980-luvulla. Seuran hallitseva mestari on Lassi Varjonen. Muistinvaraisen tiedon mukaan toistaiseksi viimeiseksi jääneen turnauksen muut kärkinimet olivat Veikko Hovivuori, Pertti Ratsula ja Kim Julin.

Narukerä Openin järjestelykoneisto on ollut jo yhteydessä Lassi Varjoseen. 68-vuotias eläkkeellä oleva ortepedi on vahvistanut puolustavansa mestaruutta elokuussa Isomäen tennispyhätössä. Pallovarma sivutuki pelasi viimeisen ottelunsa Narukerän 1. divisioonajoukkueessa yli 30 vuotta sitten. Äärimmäisen hitaasti etenevästä vanhenemisesta ja kovista pelimiehen kyvyistä kertoo se, että Varjonen pelasi 2000-luvulla raumalaisessa UKP:ssa kaukalopallon pääsarjaa vielä yli 50-vuoden iässä.

Turnauksen osanottomaksu on 45 euroa. Se sisältää kenttämaksut, pelipallot sekä virvoitusjuomia.

Turnauksen tuotto menee lyhentämättömänä porilaisen jääpallon hyväksi.

Sitovat ilmoittautumiset 1. elokuuta mennessä toimisto@porinnarukera.fi taiTapio Nevalle (tapio.neva@lannenmedia.fi).

Lisätietoa turnauksesta tapio.neva@lannenmedia.fi.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat