Nuorten Suomen mestari pitkään sopimukseen
26.6.2020 21:33 Uutiset / Edustus

Joona Rajala jatkaa Kerässä kolme seuraavaa kautta.

Viime kauden Narukerän edustusjoukkueen pitkän huiskea taituri ja A-juniorien Suomen mestaruuden voittanut Joona Rajala allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen.

"Minulla on todella hyvät fiilikset jääpallon suhteen ja tavoitteet korkealla", kertoo 20-vuotias Joona Rajala laitettuaan nimenst Narukerän uuteen pelaajasopimukseen neljäntenä pelaajana.

Narukerä on hankkinut kaksi uutta pelaajaa Suomesta sekä julkistanut joukkueensa tärkeän kapteenin Esa Oksasen sekä nyt A-juniorien Suomen mestaruuden voittaneen avainpelaajan sopimukset. Tämän lisäksi seura tulee julkaisemaan ensi viikolla ainakin pari pelaajasopimusta lisää.

Narukerän Jani Raukko uurasti viime vuonna sekä A-junioreiden, että edustusjoukkueen valmennuksessa yhdessä Tuomas Erkkilän kanssa. Joona Rajalan sopimusta kaksikko luonnehtii merkittäväksi sekä joukkueelle tärkeäksi myös pitkällä tähtäimellä seuran ja joukkueen tekemisen kannalta,
- Narukerän tulevaisuuden kantava voima ja nuorten mestaruuden viime vuonna ratkaissut pelaaja pelaa ensi vuonna ilman kypärän ”häkkiä”. Meillä on lupa odottaa nuorten maajoukkueessakin esiintyneeltä Joonalta hyviä otteita. Hienoa, että meillä on kasvatteja, jotka haluavat kantaa Narukerän paitaa, kehittyä ja voittaa Narukerässä. Tämä sopimus on tärkeä palanen tuleville vuosille.

Joona Rajala tuo joukkueeseen kokoa sekä ulottuvuutta 203 senttisellä pituudellaan ja lähettää terveisiä joukkueeseen saapuville Tuomas Antikaiselle sekä Kristian Paukkoselle,
- Joukkue kasaantuu hyvää vauhtia ja harjoituksissa on tällä hetkellä hyvä meininki päällä. Hienoa saada joukkueeseen myös uusia pelaajia Antikaisen sekä Paukkosen kautta. Molemmat ovat taitavia ja nopeita pelaajia, joiden yhteispituus taitaa olla juuri tuo 203 senttiä, nauraa Rajala ja toteaa kyllä varmaan jäävänsä vauhdissa heille.

Joona Rajala oli edellisellä kaudella loukkaantumisen takia sivussa, mutta kuntoutui tärkeisiin loppukauden peleihin. Narukerän edustusjoukkueessa Rajala teki kuitenkin kovat tehot 9+5 pelaamissaan 13 ottelussa.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat