Narukerä jatkaa joukkueen vahvistamista
18.6.2020 17:39 Uutiset / Edustus

Tuomas Antikainen saapuu Poriin.

Kerän kotiottelun katsomossa seurattiin Botniassa numerolla 14 pelannutta pelaajaa viime marraskuussa ihaillen. Nopea sekä taitava pelaaja purjehti ajoittain taitavasti läpi Amiko-areenan ja tehoili pelissä upeat 1+2 tehopistettä. Viime kaudella tämä pelaaja teki yhteensä 10 tehopistettä ja oli Botnian neljänneksi paras pistenikkari.

Marraskuussa 20-vuotta täyttävä Tuomas Antikainen on Narukerän toinen hankinta tulevaksi kaudeksi. Antikainen saapuu suorittamaan asevelvollisuutta Porin Prikaatiin ja haluaa ottaa urallaan seuraavan askeleen Porissa.
- Narukerä kiinnosti ja olin kuullut paljon hyvää seuran tekemisestä sekä tavoitteista. Poriin tulen todella motivoituneena ja positiivisin ajatuksin pelaamaan hyvää kautta. Tarkoituksena on lähteä tavoittelemaan korkeaa sijoitusta ensi kaudella joukkueen kanssa ja pidetään yhdessä fanien kanssa tunnelma korkealla kotiotteluissa.

Vaihto-oppilasvuoden Ruotissa Edsbynin jääpallolukiossakin viettänyt iloinen Antikainen kertoo osaavansa tehdä maalejakin sen lisäksi, että on luisteluvoimainen pelaaja,
- Olen pelannut jääpalloa 7-vuotiaasta saakka ja jääkiekkoakin vielä 13-vuotiaaksi. Lisäksi on tullut painittua, pelattua jalkapalloa ja salibandyä. Tällä hetkellä lajikirjoon kuuluu harrastusmielessä myös golf.

Narukerän puheenjohtaja Kimmo Aho hykertelee tyytyväisenä Antikaisen saamisesta joukkueeseen,
- Tietynlaisia pelaajia on kartoitettu valmennuksen johdolla. Jääpallon pelaajamarkkinat eivät niin kauhean laajat Suomessa ole, joten tätä vasten on hieno saada lahjakas, nopea ja taitavat kädet omaava pelaaja kehittymään Poriin. Luonnollisesti hankinnat tähtäävät siihen, että Narukerä haluaa olla mukana tulevana kautena taistelemassa kärkisijoituksista.

Aho kertoo lisäksi, että taustalla kiinnostusta tulla Poriin on enemmänkin,
- Joukkueen runkopelaajien kanssa on käyty keskustelut ja juhannuksen jälkeen on taas lisää kerrottavaa. Uskon, että meillä on muutaman hetken päästä paketti kasassa.

Pari viikkoa sitten Narukerä uutisoi Kristian Paukkosen saapumisesta Poriin Varkaudesta.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat