Varkaudesta uusi pelaaja Narukerään
6.6.2020 19:55 Uutiset / Edustus

Kristian Paukkonen saapuu Poriin 1+1 vuotisella sopimuksella.

Narukerä rakentaa tulevan kauden joukkuettaan ja joukkueen runko tulee säilymään hyvin kasassa. Lauantaina se sai joukkueeseensa uuden vahvistuksen Itä-Suomesta, kun WP-35, joukkueessa pitkään pelannut hyökkääjä Kristian Paukkonen saapuu Poriin.

Valmentaja Tuomas Erkkilä kertoo, että joukkue haluaa mennä edelleen eteenpäin ja nuoret pelaajat ovat tulevalla kaudella taas vuoden vanhempia.
- Paukkonen on lahjakas ja urheilullinen pelaaja, joka sopii hengeltään erinomaisesti joukkueeseen. Kristian on vahva joukkuepelaaja, joka haluaa uralleen kehittyä. Onkin hienoa, että saimme hänet Poriin.

- On hienoa saada mahdollisuus ottaa uusi askel uralla ja auttaa uutta joukkuetta omalla panoksellani eteenpäin.

- Pellaajana vahvuudet on siellä hyökkäyspäässä ja tärkein juttuhan on et pärjee. Jääpalloa olen pelannut 15-vuotta ja isähän se minut ekoihin treeneihin vei ja sille tielle on sitten jääty. Tavoitteena on nyt vaikka ensiksi auttaa joukkuetta pärjemään mahdollisimman hyvin ja kehittyä itte pellaajana.

- Jääpallohan on sen takia hieno peli, että se on niin nopeatempoista ja kentällä tapahtuu koko ajan. Tämän lisäksi pitää olla kartalla koko ajan mitä tapahtuu. Hain nyt Poriin opiskelemaan ja toivotaan, että sieltä paikka löytyy minullekin. Juteltiin Kerän kanssa asioista ja tuli itselle sellainen fiilis, että Poriin voisi tutustua tässä kohtaa paremminkin.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat