Voitolla jatketaan pelejä Porissa
21.2.2020 14:58 Uutiset / Edustus

Illalla Jyväskylässä Narukerä on selkä seinää vasten.

Keskiviikkoiltana JPS kävi ryöstöretkellä Porissa ja Narukerällä on vastaava tavoite illan vieraspelissä. Voitolla jatketaan pelejä Porissa ja muunlaista tulosta ei Porissa toivota,
- Joukkue on vahvassa iskussa ja keskiviikon pelistä on tarkoitus parantaa muutamia pieniä asioita. Helpolla ei pelejä enää voiteta, mutta joukkueella on vahva usko siihen että JPS kaatuu, kertoili hyvän tuulinen Kerä-valmentaja Jani Raukko.

JPS puolusti ensimmäisessä puolivälieräottelussa hyvin ja iski vastahyökkäyksistä ratkaisevat maalit. Jotta pudotuspelit jatkuvat vielä sunnuntaina, niin Narukerän tulee olla luistelevampi ja löytää pikkusteppi lisää railakkuutta kamppailutilanteisiin. Runkosarjassa JPS kaatui kahdesti ja Jyväskylän pelissä porilaiset ohittivat kotijoukkueen loppuhetkillä. Raukko muistuttaa, että mitään ei ole hävitty vielä,
- Nämä pelit ovat sillä tavalla mukavia, että kaikki on omissa käsissä. JPS pelaa tänään kotona, mutta sielläkin olemme heidät jo kertaalleen kaataneet.

Puolivälieräpareissa ensimmäisistä otteluistaan voiton ottivat Akilles, Veiterä ja Kampparit, joten heille on tarjolla tänään välieräpaikat. Tiukimmat välieräpelit pelataan todennäköisesti Jyväskylässä ja Helsingissä, jossa Narukerä sekä HIFK yrittävät tasoittaa puolivälierät. OLS:n ja WP-35:n voitot olisivat kauden ehkä kovimmat yllätykset Bandyliigassa.   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat