Pudotuspelien parit valittu
16.2.2020 19:03 Uutiset / Edustus

Runkosarja pelattiin päätökseen ja pudotuspelit alkavat.

Narukerä lähtee pitkästä aikaa valitsijan paikalta pudotuspeleihin.

Bandyliigan runkosarjan voittanut Akilles pääsi valitsemaan ensimmäisenä vastustajaa pudotuspeleihin. Ensimmäisellä valintakierroksella ei koettu yllätystä ja Akilles kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittuneen OLS:n. Runkosarjassa toiseksi jäänyt Veiterä ei myöskään tehnyt yllätysvalintaa, vaan päätti kohdata WP-35:n. Narukerän Jani Raukko kertoi, että ensimmäiset valinnat menivät niinkuin ajateltiin,
- Hyvin odotetusti tehtiin valinnat alussa ja omalta osaltamme pohdimme aika laajasti omaa vastustajaamme. Monien ajatusten jälkeen päätös oli loppujen lopuksi aika selvä ja valitsimme vastustajaksi JPS:n. Kaikki vastustajat on voitettava, jos mielitään mestaruutta juhlia. Kohtasimme Jipsin kahdesti ja voitimme molemmat vauhdikkaat pelit.

Neljännessä parissa kohtaavat Kampparit ja HIFK, jonka voittaja kohtaa Akilles-OLS parin voittajan. Vastaavasti Narukerä-JPS parin voittaja kohtaa seuraavaksi Veiterä-WP-35 parin paremman joukkueen. Pudotuspeleistä jatkoon pääseminen edellyttää kahta voittoa. Amiko-areenalla aloitetaan keskiviikkona klo 19.00 ja Jyväskylässä pelataan perjantaina, mikäli tarvitaan kolmas peli, niin se pelataan taas sunnuntaina Porissa.

Kausikortit olivat voimassa runkosarjan, joten alkavissa pudotuspeleissä ne eivät enää ole voimassa. Muistathan, että Narukerällä on tarjolla Rinat Shamsutov VIP-paketteja, joilla pääset kumppanisi kanssa ennen pelin alkua VIP-tilaan syömään ja kuulemaan otteluennakkoa.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat