Runkosarjassa ei kotitappiota
16.2.2020 16:19 Uutiset / Edustus

Narukerä - HIFK 1-1 (0-1)

Narukerä pelasi 1-1 tasapelin viimeisessä kotiottelussa HIFK:ta vastaan. HIFK oli ainoa joukkue, joka onnistui saamaan Porista pisteitä kotimatkalle.

Vetisissä olosuhteissa pelatussa ottelussa ei lauantaina enää kummallakaan joukkueella ollut panoksia sijoituksen suhteen. Narukerä sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja HIFK sijalle kuusi. Narukerä pääsee valitsemaan sunnuntaina vastustajaa pudotuspeleihin, jotka alkavat keskiviikkona Porissa.

Ottelussa HIFK meni johtoon ottelun, kun Jaakko Luukkonen laukoi pallon maaliin rangaistuslyönnistä 37 peliminuutin kohdalla. Narukerä tasoitti loppulukemat 1-1, kun Aleksei Gorokhov laittoi pallon sisään Jaakko Hyvösen hienosta syötöstä. Narukerällä oli pelissä riittävästi paikkoja laittaa myös HIFK ilman pisteitä kotimatkalle, mutta tällä kertaa hyvistäkään paikoista ei onnistuttu. Kapteeni Esa Oksanen totesi, että HIFK hyötyi eilisestä kelistä,
- Tänään oli aika nihkeä peli ja paikkoja oli kyllä voittaa ottelu.

Oksanen on ollut tähän mennessä kauteen tyytyväinen,
- Runkosarja meni joukkueelta kaikin puolin hyvin ja pelaaminen oli aika tasaista suorittamista. Välillä pelattiin todella hyvin ja vähän huonommissakin peleissä kyettiin kaivamaan voittoja, mikä on hyvän joukkueen merkki. Ainoa peli runkosarjassa, jossa mopo lähti käsistä oli oikeastaan vieraspeli Akillesta vastaan. Toisaalta tappiopeleistä on myös opittu paljon, kun ne on käsitelty yhdessä joukkueena hyvin.

Sunnuntaina valitaan pudotuspeliparit ja Oksanen uskoo, että Narukerällä on hyvät mahdollisuudet menne päätyyn saakka,
- Keskiviikkona pyörähtää pudotuspelit käyntiin ja tuolloin pitää usko omaan tekemiseen olla huipussaan. Hyvän runkosarjan kautta saadaan aloittaa pelit kotona ja valita vastustajakin. Pudotuspeleissä ei runkosarjan sijoituksilla ole painoarvoa ja niissä tulee korostumaan entisestään erikoistilanne pelaaminen ja maalipaikoissa pitää olla teräviä. Joukkueella on vahva usko, että meidän parhaat pelit ovat vielä edessäpäin tänä vuonna.

Myös päävalmentaja Jani Raukko suuntaa katseita eteenpäin,
- HIFK-pelistä katosi hieman panoksia Akilleksen voittaessa Veiterän ja olosuhteetkin olivat tahmeat pelaamiselle. Hienoa oli, että kotitaika piti ja jatkossakin sen pitää olla kova, kun pelataan pudotuspelejä.

Narukerä keräsi runkosarjassa yhteensä 27 pistettä ja teki maalia vaille 100 osumaa. Omiin se päästi 58 maalia ja hävisi neljä peliä kauden peleistään. Joukkueen paras maalintekijä oli Jaakko Hyvönen 24 maalilla ja paras pistemies Rinat Shamsutov 36 tehopisteellä. Shamsutoville merkittiin 24 syöttöpistettä. Tomi Mustonen ylsi 30 tehopisteeseen ja Hyvösen pistemäärä oli 34. Runkosarjan pistepörssin voitti Akilleksen Denis Sadakov 49 tehopisteellä.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat