Runkosarja päättyy Amiko-areenalla
14.2.2020 16:48 Uutiset / Edustus

Lauantaina Maksa Mitä Haluat ja runkosarjan viimeinen matsi.

Narukerän tavoitteena on pitää tappiosarake nollassa kotiotteluiden osalta myös HIFK:n vierailun jälkeen.

Lauantaina kello 14.00 alkaa Narukerän kauden viimeinen Bandyliigan runkosarjaottelu. Viime peleissä pelaajia sairastuvalle menettänyt kotijoukkue lähtee hakemaan HIFK:sta kauden ensimmäistä voittoaan. Helsingissä HIFK oli tylysti parempi lukemin 4-2.

Ennen lauantaita pelataan Bandyliigassa ottelu, jossa Veiterä kohtaa kotonaan Akilleksen. Veiterän voittaessa pelin jää Narukerälle vielä pieni sauma nousta sarjassa toiseksi. Tämä tosin edellyttää, että Akilles häviää myös lauantaina vieraissa JPS:lle ja Narukerä kaataa kotiareenallaan HIFK:n.

Päävalmentaja Jani Raukolla on katse tiukasti viimeisessä kotipelissä,
- Runkosarja huipentuu nyt lauantaina ja edelleen on tavoitteena jatkaa voittamattomana kotikentällä. Sääennusteen mukaan pelataan ja kun ei kattoa ole pään päällä, niin sen mukaan rakennetaan taktiikka matsiin. Runkosarja pelataan päätökseen ja sen jälkeen tiedetään, ketä vastaan lähdetään taistelemaan pudotuspeleissä tulevana keskiviikkona.

Raukko myös toivoo, että kauden lopulla Kerä-katsomoon saapuisi runsaasti väkeä,
- Lauantaina peliin pääsee maksamalla mitä haluaa ja seuraavaksi tuleekin sitten jo pudotuspelimatsia tarjolle. Toivotaan, että kauden yleisöennätyksiä lyödään rikki ja mahdollisimman moni pääsisi kannustamaan hyvin pelannutta joukkuetta kauden tärkeissä peleissä.

Narukerän yleisökeskiarvo on ollut tällä kaudella hienosti yli 400 katsojaa ja viimeiseen kotipeliin ennen pudotuspelejä seura on lanseerannut Maksa Mitä Haluat -teeman.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat