Suomen Cupin taistot Oulussa
30.10.2020 8:04 Uutiset / Pääsivusto

Oulussa ratkotaan 6.1.2021 pelattavan finaalin toinen joukkue.

Narukerä matkaa Ouluun ennen käynnistyvää Bandyliigaa. Suomen Cupin lohkovaiheessa se kohtaa heti ensimmäisessä ottelussa hallitsevan mestarin Akilleksen. Tämän jälkeen vastaan asettuu Kampparit ja sunnuntaina turnaus päättyy isäntäjoukkue OLS:n kohtaamiseen.

Suomen Cup pelataan kahdessa lohkossa. Toinen lohko pelataan Lappeenrannassa marraskuun puolivälissä. Molempien lohkojen voittajat pääsevät Suomen Cupin finaaliin, joka pelataan tammikuun alussa edellisellä kaudella paremmin Bandyliigassa sijoittuneen kotikentällä. Edellisen kauden Cup-mestari oli Porvoon Akilles.

Narukerän valmentaja Tuomas Erkkilä lähtee Ouluun hyvin töitä kesällä tehneen joukkueen kanssa ja pitkän harjoitusjakson jälkeen,
- Oulua ollaan odotettu. Joukkue on tehnyt tosi hyvää työtä ja sitoutunut ryhmä on kasassa. Onollut tosi hienoa tehdä ukkojen kanssa duunia. Pieni epävarmuus vallitsevan tilanteen takia on ollut taustalla, joten yhtään liian aikaisin ei tämä turnaus nyt tule. Turnaukselta odotamme tottakai kehitystä askel kerrallaan. Uusia pelaajia ajetaan sisään. Valitettavasti Tuomas Antikaista emme pääse näkemään, armeija haittaa tässä tilanteessa jääpalloa. Hieman olemme muutenkin paikkoja viime kaudesta rukanneet ja pääsemme niitä nyt testaamaan. Tosi odottava sekä hieno fiilis itsellä ja uskon että myös koko joukkueella.

Erkkilä luonnehtii tulevien vastustajien olevan tässä kohtaa heti hyviä mittareita,
- Heti ensimmäisessä pelissä vastaan hallitseva mestari, joka on pari pelaajaa menettänyt viime kaudesta. Kuitenkin äärimmäisen laadukas joukkue, joka pistää meidät todelliseen testiin heti alkuun. Hieno päästä katsomaan missä mennään tässä vaiheessa kautta. Kampparit joka hankki 3 hauskaa veljestä itselleen on ollut laadukas kärki ryhmä jo monet vuodet. Vuodesta toiseen taistelevat kärkisijoista vaikka rosteri välillä muuttuu. Johtuu isosti siitä, että seurassa tehdään äärimmäisen laadukasta juniorityötä. Joukkueen taktinen kypsyys on aivan Bandyliigan huippua. OLS on saanut viiime kauteen nähden voimaa rosteriin. Valmentajavelho Tiusanen palaa johtamaan ryhmää. Edellinen valmentaja Koivuniemi teki monta vuotta hyvää työtä. Nyt Tiusanen tuo uudet suunnitelmat ja uskon, että OLS tulee antamaan tiukkaa vastusta ja taas nostamaan profiiliaan sarjassa.

Lopuksi Erkkilä nostaa turnauksen pääteemaksi ensimmäisten koko kentän pelien saamisen alle ja sitä kautta pelin kehittymisen,
- Oulussa pääsemme kovaan testiin ja tiukkaan rypistykseen, mutta kyllä sitä ollaan myös kaivattu. Kolme peliä alta 30 tuntiin on kova ponnistus. Lähdetään peliä kehittämään ja joka peliä tietenkin voittamaan. Mutta ennen sarjakauden alkua tässä kohtaa pelinkehitys on tärkeintä.

Suomen Cupin ottelut Oulussa:
Pe klo 17.00 OLS - Kampparit
Pe klo 20.00 Narukerä - Akilles
La klo 13.00 Narukerä - Kampparit
La klo 16.00 Akilles - OLS
Su klo 10.00 OLS - Narukerä
Su klo 13.00 Akilles - Kampparit


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat