Takana kaksi tappiota, mutta paljon hyvää
31.10.2020 19:27 Uutiset / Pääsivusto

Akilles ja Kampparit ovat olleet tehokkaita vastustajia.

Suomen Cupin alkulohkossa Oulussa on nyt pelattu kaksi kierrosta ja pääsystä finaaliin taistelevat viime kauden Cup-mestari Akilles, sekä Mikkelin Kampparit.

Narukerän pelit ovat menneet mollivoittoisesti ja takana on kaksi tappiota. Tappioiden takana on kuitenkin ollut hyviä aihioita, joita kehitetään eteenpäin ennen Bandyliigan alkua. Hieman on epäonneakin ollut, kun maalivahti Santeri Rantanen loukkaantui perjantai-illan pelissä. Tarkempia tietoja sairasloman pituudesta kuultaneen tulevalla viikolla.

Perjantaina Narukerä haastoi Akillesta lujasti ja nousi kolmannen kerran maalinpäähän hieman ennen loppuvihellystä. Tasoihin se ei kuitenkaan yltänyt ja Akilles teki vielä kaksi maalia ja voitti ottelun lukemin 3-6. Narukerän valmentaja Tuomas Erkkilä kehui ottelua varsin vauhdikkaaksi kohtaamiseksi ja totesi tappiosta huolimatta, että tulevalla kaudelle Narukerällä on oivat mahdollisuudet haastaa bandyliigamestari vastaaviin taistoihin,
- Tässä vaiheessa kautta yllättävän vauhdikas peli, joka myös tarkoitti sitä että pelissä nähtiin helppoja virheitä. Jouduimme ajoittain Akilleksen paineen alle, kun omassa pelin rakentelussa tuli huonoja syöttöjä. Tasalukuisina pystyimme pitämään Akilleksen pois maalipaikoilta, mutta virheiden kautta Akilles sai maalit sekä myös erikoistilanteita. Meilläkin oli hyviä paikkoja vaikkakin pitää todeta niitä porvoolaisilla olleeen enemmän. Positiivinen esitys kauden ensimmäiseksi koko kentän peliksi.

Turnauksen toisessa pelissä Narukerä kohtasi Mikkelin Kampparit, joka kaappasi Lappeenrannasta Hauskan veljekset ryhmäänsä viime kauden päätteeksi. Kampparit oli todella tehokkaalla päällä ja mikkeliläisten maalinteko onnistui mainiosti pelissä. Hauskat keräsivät ottelussa kolmeen mieheen tehot 2+1. Tämän lisäksi Iisakki Kaivola teki hattutempun ja joukkueen kapteeni Kimmo Huotelin tehot 1+3, kun Narukerä kaatui lukemin 6-1. Tuomas Erkkilä totesi lyhyesti matsista, että outo peli,
- Pelin hallinta oli selvästi meillä, mutta vastustaja pelasi kypsän ja tehokkaan pelin. Kamppareiden maalintekoprosentin voidaan todeta olleen järisyttävän. Toki pitää katsoa myös peiliin ja myöntää, että päästimme heidät liiaksi mainioihin maalipaikkoihin. Huolellisuutta, puhetta ja intensiteettiä lisää niin homma paranee. Kyllä meilläkin noita paikkoja oli, mutta maaliviivaa ja ylärimaa lähemmäs ei nyt päästy.

Narukerä kohtaa vielä sunnuntaina turnauksen isäntäjoukkueen OLS:n, joka on myös hävinnyt molemmat kamppailunsa. Aamuottelussa Narukerän tavoitteena on rakentaa pelistään voittoisan konseptin ja kehittää peliään vielä ennen sarjakauden alkua yhdessä ottelussa valmiimmaksi.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat