OLS kaatui päätöspelissä puhtaasti
1.11.2020 18:05 Uutiset / Pääsivusto

Esa Oksanen rauhallisin mielin kohti kauden alkua.

Suomen Cupin lohkoturnaus Oulussa on ohi ja finaaliin matkaa viime vuoden tapaan Porvoon Akilles.

Akilles kaatoi sunnuntaina Mikkelin Kampparit selvästi lukemin 8-2 ja teki turnauksessa yhteensä 21 maalia ollen selvästi tehokkin joukkue. Helposti voidaan ennustaa, että Akilles tulee tulevalla kaudella olemaan taas varteenotettava mestariehdokas. Turnauksen pistepörssin voiton vei Akilleksen viime kauden tehopelaaja Denis Sadakov tehoilla 3+4. Narukerän Rinat Shamsutov oli viimeisessä pelissä tehokkaana ja teki
turnauksessa kaikkiaan kuusi tehopistettä.

Narukerä kaatoi viimeisessä pelissään isäntäjoukkue OLS:n puhtaasti lukemin 6-0 ja käänsi näin kahden ensimmäisen pelin tappiot voitoksi ennen kotimatkaa. Rinat Shamsutoville merkittiin pelissä neljä syöttöpistettä ja joukkueen uusi vahvistus Kristian Paukkonen onnistui maalinteossa kahdesti. Valmentaja Tuomas Erkkilä korosti ennen viimeistä peliä, että puolustuspelaamiseen kiinnitetään erityistä huomiota,
- Päivän teema oli oma puolustuspeli kuntoon ja sitä kautta luonnollisesti hyökkääminenkin helpottuu ja paranee. Tässä onnistuimme tänään täydellisesti. Pelinrakentelumme parani, pallottomat tarjosivat apuja, jolloin ajoitukset ja suunta pelissä parani. Tänään ei näennäisesti hallittu, vaan painettiin peliä vastustajan puolelle missä näitä pelejä voitetaan. Tärkein eli puolustuspelaaminen oli tänään kypsää, eikä vastustaja päässyt maalipaikoille.

Esa Oksanen pohdiskeli turnausta ottelu kerrallaan,
- Akilles peli oli vauhdikkain ja loppulukemat siinä kuitenkin peilasi peliä aika hyvin. Meillä oli hiukan uusia pelipaikkoja ja ensimmäinen peli isolla kentällä. Pelissä oli sekavia hetkiiä, mutta myös paljon myös hyvää tekemistä. Mutta siis aika perustommone kauden avauspeli. Kamppareita vastaan oltiin paljon pallossa, mutta peli oli lähinnä sellasta näennäista hallintaa. Kampparit puolusti tiukasti ja sai sitä kautta hyviä vastahyökkäyksiiä, joissa olivat myös tehokkaita. Kahdessa ensimmäisessä pelissä meidän etäisyydet toisiimme kasvoivat myös liian suuriksi. Viimeinen peli oli meidän tämän vuoden Suomen Cupin ehjin peli ja siinä nippu pysyi sovitusti tiiviinä. Hyvillä mielillä kohti kauden alkua mennään ja nyt on saatu tälle joukkueelle pelejä alle.

Tuomas Erkkilä veti vielä lopuksi Oulun reissun annin yhteen,
- Tärkein tavoite oli oman pelin kehittäminen ja niiden asioiden toteuttaminen, joita asetettiin. Nyt tiedetään mitä tehdään seuraavaksi ennen kauden alkua vielä. Uudistunut joukkue sai myös yhteisiä kokemuksia. Pari viikkoa harjoittelua Porissa ja sitten päästäänkin aloittamaan uusi kausi.

Narukerän ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 28.11, kun vastaan asettuu OLS. Heti seuraavana päivänä Poriin saapuu vieraaksi Veiterä. Olethan jo muistanut ostaa kausikorttisi Narukerä kaupasta tai Intersportista.
   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat