JPS oli parempi, miten käy Varkaudessa?
21.11.2020 8:52 Uutiset / Pääsivusto

Tappion jälkeen suunta kohti Varkautta.


JPS oli selvästi valmiimpi joukkue kauden avausottelussa ja luisteli olosuhteiden parantuessa toisella puoliajalla karkuun Narukerältä perjantai-illan taistossa. Narukerä lähti maalin tappioasemassa tauolle Jyväskylässä, mutta kotijoukkue takoi pelin loppupuolella tylyt 8-2 voittolukemat taululle. Narukerän puolelta maalinteossa onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla Esa Oksanen sekä Kristian Paukkonen.

Narukerällä oli sihti hukassa myös rangaistuslyönneissä, sillä kauden avauspelissä kumpaakaan laukausta ei saatu 12 metristä laitettua sisään. Tuomas Erkkilä myönsi rehellisesti, että JPS vei tyylikkäästi matsin,
- JPS oli tänään hyvä. Kotijoukkue oli valmiimpi ja energisempi kauden avausotteluun. Toki meilläkin oli omia hetkiä ottelussa, mutta vielä oli ajoitukset hieman pielessä ja omat liikkeetkin lähtivät ajoittain väärään suuntaan kentällä. Kausi avattiin tappiolla, mutta kevään tavoite on kaikilla kirkkaana. Tänään JPS näytti missä meillä on vielä kehitettävää kentällä.

Perjantain pelin jälkeen Narukerä suuntasi bussin kohti Varkautta, jossa se kohtaa WP-35 Kämärissä. Edellisenä viikonloppuna neljä cupin taistoa pelannut WP-35 ei onnistunut maalinteossa laisinkaan. Edessä on mielenkiintoinen peli, jossa kotijoukkue ei varmastikaan halua kokea viidettä peliä ilman onnistumista ja toisaalta Narukerän on tilkittävä oma pää, jotta verkko ei heilu yhtä useasti kuin Jyväskylässä.

Tuomas Erkkilä kertoo, että lauantaina kohdataan täysin toisenlainen joukkue kuin mitä JPS oli,
- WP-35 on muuttunut ja nuorentunut radikaalisti. Joni Kauhanen on ottanut ohjat joukkueesta ja siellä on aloitettu rakennusprojekti tulevaisuuteen. Missään nimessä meillä ei ole syytä lähteä aliarvioimaan vastustajaa, sillä sieltä löytyy edelleen tulivoimaa ja taitoa. Kämäri on myös hieman hankala paikka pelata, mutta tarkoituksena on voittotili nyt avata.

WP-35 menetti viime kauden jälkeen runkonsa ja kymmenen pelaajaa siirtyi seurasta pois. Varkaudessa keskitytään nyt rakentamaan uutta ja valmentaja Joni Kauhasen tavoitteena on selkeyttää joukkueen peliä, sekä kehittää peli puolustuksen kautta kokonaisvaltaisemmaksi joukkuepelaamiseksi. Varkaudessa nähdään varmasti tiiviisti pelaava kotijoukkue, joka lähtee vastaiskuihin kärkkäästi.

Varkautelaisten päävalmentaja Joni Kauhanen kertoo seuran kotisivuilla, että haasteellisen kesän jälkeen valmistautuminen kauteen on ollut nousujohteista,
Vaihtuvuus on joukkueessa ollut suurta, mutta taaksepäin emme voi katsella. Pyritään puristamaan olemassa olevasta joukkueesta kaikki irti. Joukkueessa on kuitenkin määrällisesti hyvin pelaajia, 18 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Se mahdollistaa laadukkaan tekemisen isolla kentällä.

Viime kauden P21-nuorten Suomen mestari Joona Rajala istui ensimmäisen kerran Bandyliigan merkeissä joukkueen bussissa ja matkasi kohti vieraspelejä tyytyväisenä siitä, että kausi saadaan alkuun,
- Kiva on fiilikset ja odotettu kausi alkaa. Kauden odotukset on joukkueessa asetettu korkealle, sillä senhän takia tätä tehdään, että tästä palkinnonkin keväällä sitten saisi. Meillä on potentiaalinen joukkue, joka on tehnyt lujasti töitä menestyksen eteen. Peli kerrallaan mennään luottavaisena eteenpäin ja kehitetään peliä potku kerrallaan, niin hyvä tästä tulee.

Bandyliigaa WP35 – Narukerä klo 15.00 Kämäri, Varkaus


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat