WP-35 taisteli loppuun saakka
22.11.2020 11:32 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä pelasi onnistuneen alueen jälkeen lähes 70 minuuttia yhden miehen vajaalla.

Voitto Varkaudessa lukemin 2-3 toi Narukerälle sen bandyliigan kauden ensimmäisen voiton ja näin vieraskiertueen saldoksi tuli voitto ja tappio.

Kämärissä Narukerä aloitti vauhdikkaasti ja siirtyi pelin alussa nopeasti 0-3 johtoon. Esa Oksanen viimeisteli kahdeksannella peliminuutilla kauden toisen maalinsa Rinat Shamsutovin antamasta kulmasta. Minuutti myöhemmin Ville Raukko lisäsi porilaisten johtoa ja joukkueen kolmannen maalin teki 17 minuutin pelin kohdalla Eero Paavola jälleen Shamsutovin syötöstä.

Voittoa himmensi kahden Kerä-pelaajan poistaminen jäältä. Puolen tunnin pelin jälkeen Niko-Valtteri Koivula lensi suihkuun ja ottelun lopussa Timo Niemi lähti myös seuraksi. Molemmille pelaajille aikaiset suihkukomennukset tarkoittavat myös kahden pelin ottelukieltoja. Kovat tuomiot herättivät keskustelua Narukerän puolella,
- Peli oli hallinnassa ennen Koivulan punaista. Senkin jälkeen hallittiin peliä, vaikka olimme välillä kahdenkin miehen vajaalla. Yleensä en tuomaritoimintaa kommentoi, mutta kyllä nyt pitää ihmetellä miksi hallitseva joukkue istuu penkillä ja vastustajaa ei penkki rikkeistä kutsu. Toki kausi se alkaa raitapaidoillakin, mietiskeli valmentaja Tuomas Erkkilä pelin jälkeen.

Erkkilä toki harmitteli myös sitä, että joukkue sai vieraskiertueella neljä rankkaria onnistumatta niissä,
- 80 minuuttia pärjättiin vajaalla, mutta pelin loppu oli meille hankala ja kotijoukkue tuli kovaa lopussa maalin päähän. Parannettavaa pelissä on, mutta niinhän sen tässä vaiheessa kautta pitää ollakin, kun ison jään kokemukset ovat minimissä. Kahdessa pelissä tuhlattiin neljä rankkaria ja tuota onnistumisprosenttia pitää kyllä jatkossa saada paremmaksi. Kausi on avattu ja tärkeät kaksi pistettä saatiin mukaan Varkaudesta.

WP35 kavensi ensimmäisen puoliajan lopulla kulmalyönnistä tilanteeksi 1-3, kun Aleksi Puustinen onnistui laukauksessaan. Jimi Siitari kirjautti itselleen ottelun toisen syöttöpisteen, kun kotijoukkue tuli maalinpäähän pelin 87 minuutilla. Kulmalyönnin löi sisään Niko Nissinen.

Narukerän maalissa Bandyliigan ensi esiintymisensä teki nuori Waltteri Sjöholm,
- Hienoa saada ensimmäinen liigapeli alle ja siitä napattua vielä voitto. Tykkäsin pelata ja omakin peli kulki ihan hyvin. Eipä tässä parempaa debyyttiä olisi voinut toivoa.

Narukerä jatkaa tekojään valmistumisen odottelua vielä Porissa ja aloittanee kotipelit marraskuun viimeisenä viikonloppuna Amiko Areenalla.

Lauantaina 28.11 klo 16.00 Narukerä – OLS
Sunnuntaina 29.11 klo 13.00 Narukerä - Veiterä


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat