Veiterä on tämän vuoden ensimmäinen kotivastus
28.11.2020 18:42 Uutiset / Pääsivusto

Ottelun alussa muistetaan hiljaisella hetkellä Narukerän menehtynyttä pelaajaa Heikki Koivistoa.

Korona hyydytti viikolla lauantain vastustajan OLS:n kotikonnuilleen ja peli siirrettiin. Näin Amiko Areenalla päästään vasta sunnuntaina kokemaan Bandyliigan vauhtia.

Poriin saapuva Veiterä aloitti kautensa viikko sitten voitolla, kun se haki vieraspisteet kehnoissa oloissa pelatussa kamppailussa Helsingistä IFK:lta lukemin 3-5. Tänään lauantaina kotikentällään Veiterä kukisti Akilleksen tiukasti lukemin 5-4. Kotivoiton jälkeen matka starttaa kohti Poria, jossa kamppailu Amiko Areenalla alkaa sunnuntaina klo 13.00.

Yhdeksi viime vuoden mestarin Akilleksen syrjäyttäjäksi povattu Veiterä lähtee kauteen uuden päävalmentajan Tero Niemisen johdolla. Lappeenrantalaisten joukkue on uusiutunut ja viime kauden neljä parasta pistemiestä siirtyi toisiin maisemiin. Toisaalta Veiterä sai kovan luokan vahvistuksia takaisin, kun Tuomas Liukkonen ja kaksi maalia Helsingissä tehnyt Eetu Peuhkuri palasivat takaisin Ruotsista.

Veiterän valmentaja Nieminen toteaa Bandyliigan ennakossa, että haluaa nähdä jäällä joukkueen, joka pystyy pitämään palloa ja olemaan myös kärsivällinen.
- Silloin kun vastustaja on ehtinyt organisoimaan puolustuksensa, niin pelaajiemme on vain kierrätettävä palloa ja etsittävä kärsivällisesti uusia mahdollisuuksia. Sen sijaan nopeaan riistoon päästäessä haluan meidän iskevän saman tien.

Kauden hyvin puolustuksessa aloittanut Kasper Perdén toteaa, että kauteen valmistautuminen on poikennut aikaisemmista kausista,
- Vaikka kauteen valmistautuminen on nyt ollut erilainen, niin suhteellisen hyvin olemme saaneet koronasta huolimatta kyenneet kauteen valmistautumaan. Toivotaan, että kausi saadaan vedetyksi loppuun ilman suurempia keskeytyksiä. Sunnuntaina kauden kolmannessa pelissä pitää puolustuspelaamisen olla tiivistä ja pallollinen pelaaminen fiksua, niin täydet pisteet napataan tällä kaudella toisen kerran.

Joukkueen kapteeni Ville Aaltonen on kokenut Ruotsissa kaduilla ja halleissa fanaattisten fanien läsnäolon ja odottaa ulkoilmatapahtumaan sunnuntaina Porissakin pientä tuulahdusta sellaisesta,
- Toivottavasti koronasta huolimatta saamme sunnuntaina peliin kivasti väkeä liikkeelle. Vastustaja on ainakin hyvä ja ensimmäiset piirrot kotijäällä osoittivat, että Porissa jää on hyvässä kunnossa.

Narukerä – Veiterä klo 13.00 Amiko Areenalla sunnuntaina 29.11.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat