Koronarajoituksia
3.12.2020 8:02 Uutiset / Pääsivusto

Bandyliigaan yleisörajoituksia.

Suomen jääpalloliitto on tehnyt päätöksiä liittyen eri alueiden COVID-19 epidemiaan liittyviin rajoituksiin. Linjausten taustalla on useiden sairaanhoitopiirien siirtyminen kiihtymis- tai leviämisvaiheeseen. Tästä johtuen alueellisia koronarajoituksia on tiukennettu.

Myös Satakunnassa kokoontumisrajoitukset kiristyvät 3.12. alkaen. Kiristysten taustalla on heikentynyt koronatautitilanne. Kokoontumisrajoitukset eroavat maakuntien välillä. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Bandyliigan sarjakausi 2020-2021 jatkuu Suomen Jääpalloliiton päätöksellä otteluohjelman mukaisesti, mutta kaikki liiton alaiset juniorisarjat on keskeytetty.

Bandyliigan ottelut Narukerä - Botnia 5.12 ja Narukerä - HIFK 19.12 pelataan yleisörajoituksin. Muiden otteluiden osalta tilannetta tarkastellaan lähempänä pelipäivää.

Suomen jääpalloliiton liittohallitus on tehnyt myös päätöksen jossa kauden läpiviemiseen tulee muutoksia. Liittohallituksen päätöksellä Bandyliigaa jatketaan otteluohjelman mukaisesti huomioiden alueelliset rajoitukset. Samalla päätettiin sarjajärjestelmän muutoksesta siten, että ylempi ja alempi jatkosarja jätetään pelaamatta, jotta mahdolliset siirretyt runkosarjaottelut saadaan pelattua tammi-helmikuun aikana. Playoff-ottelujärjestelmästä päätetään 15.1.2021 mennessä.

Muistetaan noudattaa Porin kaupungin maskiohjetta:

Porin kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä julkisilla paikoilla sekä kaupungin toimipaikoissa kaikille yli 15-vuotiaille. Kasvomaskia suositellaan myös julkisessa liikenteessä sekä takseissa niin matkustajille kuin kuljettajille. Lisäksi kaupunki suosittelee kaikkia noudattamaan yleisiä ohjeita turvaväleistä, käsihygieniasta sekä aivastus- ja yskimistavoista. Töihin, kouluun tai muihin julkisiin tiloihin ei tule mennä sairaana tai vähänkään oireisena.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta:


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat