Bandyliigan hengessä mukana
3.12.2020 13:02 Uutiset / Pääsivusto

Narukerän tavoitteena striimata kaksi seuraavaa kotipeliä.

Narukerä on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Viime viikonloppuna OLS-peli jouduttiin siirtämään oululaisten altistumisten johdosta ja nyt on nopeassa tahdissa tullut uusia rajoitteita. Narukerä haluaa tarjota jääpalloelämyksiä tilanteesta huolimatta ja sen tavoitteena on, että kaksi seuraavaa kotipeliä Narukerä-Botnia 5.12 sekä Narukerä-HIFK 19.12 striimataan suorina lähetyksinä.

Tämän lisäksi Narukeräkauppaan tulee mahdollisuus ostaa Narukerän virtuaalinen tukilippu ja kahteen seuraavaan kotipeliin myyntiin tulee erikoislippu, jolla saa oman katsomo-osan Amiko Areenalta.

Narukerän virtuaalinen ”Hengessä mukana” tukilippu 10,00 €

Ottelutapahtuma on osa tuottokokonaisuutta, jonka avulla Narukerä on laskenut selviävänsä kaudesta taloudellisesti puhtain jauhoin. Nyt tulleiden tapahtumarajoitteiden johdosta olemme laittaneet Narukeräkauppaa myyntiin 10,00 € arvoisen tukilipun joulukuun ajaksi. Korona-tilanteen kiihtyessä noudatamme laadittuja ohjeita ja suosituksia, joilla Bandyliigaa saadaan jatkettua ja ottelutapahtumat järjestettyä turvallisesti.

Pääset ostamaan tukilipun oheisen linkin kautta: https://www.narukerakauppa.fi/kauppa/muut-tuotteet/hengessa-mukana-kannatuslippu/

Erikoislippuja myynnissä 10 kpl kahteen seuraavaan Narukerän kotipeliin

AVI on antanut suositukset ulkoilmatapahtumien rajaamiseen 20 henkeen: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69895543

Narukerä järjestää turvalliset ottelutapahtuma Botnia sekä HIFK peleihin ja rajaa Amiko Areenalta 20 hengelle katsomoalueet. Otteluihin ei myydä lippuja portilta, eikä kausi- tai muut ilmaiskortit käy näihin peleihin.

Narukerä laittaa myyntiin 100 euron erikoislippuja molempiin peleihin 10 kpl. Erikoislipun voit ostaa laittamalla sähköpostia toimisto@porinnarukera.fi, liput myydään tilausjärjestyksessä. Sähköpostiin tulee laittaa myös lipun ostaneen henkilön nimi, ottelu johon lipun ostaa sekä sähköpostiosoite, johon seura toimittaa laskun erikoislipusta. Portilta pääsee sisään kertomalla nimensä järjestysmiehelle, katsomoalue täytetään sisääntulo järjestyksessä. Ottelulippu sisältää Narukerän tuotelahjan.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat