Botnia hakee avausvoittoaan Porista
4.12.2020 19:14 Uutiset / Pääsivusto

Kristian Paukkonen on pääsemässä hyvään iskuun.

Satakunnan Kansa lähettää ottelun suorana ja selostettuna lähetyksenä.

Bandyliigassa eletään mielenkiintoisia vaiheita, kun HIFK ilmoitti pitävänsä taukoa korona tilanteen johdosta. Samaan aikaan Veiterän joukkueessa on todettu korona-altistuminen ja sen lauantain ottelu JPS-vastaan on peruttu. Bandyliigan otteluissa noudatetaan tarkasti viranomaisten ohjeita sekä suosituksia ja tämän johdosta Narukerän kauden toinen kotiottelu pelataan rajoitetulle yleisömäärälle.

Narukerän Jani Raukko pohtii tilannetta rauhallisena,
- Koronarajoitukset haastavat sarjaa, mutta nyt pyritään omilla toimilla ja viranomaisia kuunnellen tehdä kaikki voitava sen eteen, että sarjaa saadaan vietyä eteenpäin suunnitellusti.

Botnia on aloittanut kautensa kahdella vierastappiolla. JPS voitti sen lukemin 6-2 ja Kampparit lukemin 9-2. Helsinkiläisten kolmas vierailu suuntautuu Poriin, jossa se hakee kauden avausvoittoaan. Botnian uusi valmentaja Tomi Gröhn kertoo kauden avausinfossa, että joukkueella on kova halu päästä mukaan mitalipeleihin,
- Ymmärrämme, että tavoitteemme on kova, kun katsotaan kärkiviisikon muodostuvan Akilleksesta, Veiterästä, Narukerästä, JPS:sta ja Kamppareista, mutta tuosta seuraavasta paikasta haluamme kuitenkin taistella. Tärkeintä meille on kuitenkin saada oma peli kuntoon ja sitä kautta nähdä mitä ansaittiin kauden lopussa.

Raukko kertoo, että Narukerä pääsee nyt ison jään harjoituksien sekä pelikieltojen jälkeen paremmalla vaihteella kentälle, mutta korostaa joukkojen tiedostavan myös Botnian tahtotilan hakea avausvoitto Porista,
- Pelikiellot on kärsitty ja nyt on kaarreltu yhdessä isolla jäällä myös harjoitusten osalta. Timo Niemi ja Niko-Valtteri Koivula ovat mukana, mutta Antikainen, Vihtalahti ja Juho Siren vielä armeijassa kiinni. Joukkue on hyvässä iskussa ja videolta olemme katsoneet osa-alueita, joita haluamme Botnia-peliin edelleen kehittää.

Ottelutapahtumassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia ja yleisöä voidaan ottaa maksimissaan 20 henkeä Amiko Areenalle. Narukerän onnistui rakentaa yhteistyö kuntoon Satakunnan Kansan kanssa ja näin ollen sen pelejä tullaan näkemään jatkossa suorina lähetyksinä. Tarkoituksena on myös, että pelit selostetaan.

Oheisesta linkistä pääset suoraan lähetykseen Satakunnan Kansan sivuilta. Huomioithan, että lähetyksen katsominen vaatii tilauksen tai kirjautumisen. https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.s...

Kuva: Maija Peltonen

Narukerä-Botnia Amiko Areenalla lauantaina 5.12 klo 16.00


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat