Yhdeksän osumaa
6.12.2020 21:32 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä viimeisteli vahvasti ottelun alussa ja lopussa.

Kotijoukkueelta löytyi Botnia pelissä peräti kolme kahden maalin onnistujaa, kun se takoi 9-2 voittolukemat taululle. Ottelussa ei ollut epäselvää siitä kumpi peliä pyöritti ja Botnia roikkui yllättävänkin pitkään mukana onnistuen nousemaan maalin päähän 58 peliminuutilla Eetu Pulkkisen toisella maalilla. Narukerä rakensi peliä kärsivällisesti ja etsi aukkoja Botnian puolustaessa koko joukkueella omaa maaliaan. Vierasjoukkueen maalintekopaikat jäivät yhden käden sormiin ja ensimmäinen sen maaleista tuli Narukerän alakerran virheestä.

Narukerän tehohetket osuivat pelin alkuun ja viimeiseen 20 minuuttiin. Kotijoukkue pyöritti ja liikutti palloa varsin mallikkaasti ja eteenpäin oli menty edellisestä kotipelistä. Pelin keskihetkillä vauhti hieman putosi ja Botnia kykeni nousemaan mukaan peliin.

Narukerän tehokkaimpana pyöri jälleen Rinat Shamsutov, joka keräsi tehot 2+2. Näiden pisteiden kera Shamsutov nousi Bandyliigan pistetilaston kärkeen yhdessä JPS:n Riku Hämäläisen kanssa, molemmilla pelaajilla on nyt neljässä pelatussa ottelussa kerättynä 10 tehopistettä. Myös Ville Aaltonen onnistui kahdesti Tomi Mustosen tapaan. Mustonen onnistui maalinteossa erikoistilanteissa, ensin kulmalyönnistä ja toisella puoliajalla upeasti vapaalyönnistä maalin ylänurkkaan ns. littarilyönnillä.

Huikeita tehoja vuosittain tehnyt Mustonen on tällä kaudella pelannut Narukerän puolustuksen keskellä ja onnistunut sieltä kauttakin maalinteossa hyvin,
- Tänään ei ollut epäselvyyttä voittajasta. Hallitsimme peliä koko ajan ja puolustussuuntaan pelaamisessa ei ole tällä hetkellä suurempia ongelmia. Hyökkäyspelaamisessa löytyy kehitettävää, vaikka tänään yhdeksän kertaa onnistuttiin. Pääsemme verrattain helposti viimeiselle kolmannekselle, mutta liian usein hyökkäyksemme tyrehtyvät. Jatkossa meidän tulee yksinkertaisesti luoda vieläkin vaarallisempia maalintekopaikkoja ja saada vastustajan puolustus uhan alle.

Mustonen toteaa, että auttaa joukkuetta tällä hetkellä puolustuksesta käsin,
- Maalintekotaidot ovat edelleen tallella, mutta liberon tontilta ei maalipaikkoja montaa pelin aikana tule, niin tarvitsee olla tehokas, kun paikka tulee. Pelaan siellä missä valmennus määrää ja kuulun edelleen bandyliigan parhaisiin maalintekijöihin. Toki aina hyökännyt pelaaja haluaisi niitä verkkoja heilutella enemmänkin.

Narukerän joukkueesta onnistujiin lukeutui myös Kasper Perdén, joka teki pelin päätösosuman. Perdénille merkittiin myös kaksi syöttöpistettä.

Tällä kertaa Amiko Areenalla yleisöä ei paikalla ollut, mutta yhdessä Satakunnan Kansan kanssa lähetetty live-lähetys selostuksella oli hyvin onnistunut ja moni paikalle halunnut viettikin katsellen peliä television kautta.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat