Viikonlopuksi itäiseen Suomeen
12.12.2020 8:25 Uutiset / Pääsivusto

Viime kaudella katsomot pullistelivat Porissakin, nyt Bandyliigaa pelataan Korona rajoituksin.

Narukerän viikonlopun vieraspelit näkyvät suorina lähetyksinä.

Lauantaina Lappeenrannassa kohdattava yksi kovimmista kirkkaimman mitalin tavoittelijoista Veiterä on tällä kaudella jo kertaalleen lyöty. Porissa Veiterä kukistui kauden ensimmäisessä kotiottelussa toisen jakson maaleilla lukemin 5-2. Tuossa ottelussa Veiterä puolusti tehokkaasti omaa aluettaan, mutta Narukerän kärsivällisyys palkittiin.

Molemmilta joukkueilta on tähän mennessä kautta siirretty kaksi peliä koronan takia. Narukerä on pelannut neljä ottelua ja se on kolmen ottelun voittoputkessa. Kotijoukkue Veiterän ainoa tappio on tullut juuri porilaisille. Veiterällä on takana kolme Bandyliiga peliä, edellinen Veiterän peli on marraskuun puolelta. Veiterä on voittanut kotonaan Porvoosta Lappeenrantaan siirretyn Akilles pelin niukasti ja kauden avausottelussaan se haki pisteet HIFK:lta, joka tällä hetkellä viettää koronataukoa.

- Meillä on joukkueessa tällä hetkellä hyvä henki päällä ja omaa peliä ollaan saatu hiottua nyt isollakin jäällä jo muutaman viikon. Paikat alkaa löytymään ja peli sujuu kokoajan paremmin. Puolustuksemme on suorastaan rautainen ja maaleja meille ei ole sarjassa helppo tehdä. Tähän kohtaan neljä pistettä olisi hieno suoritus, joten paikoista vaan sisään ja klassinen nolla omiin, niin eiköhän punaiset palaa kotiin neljän pisteen kanssa.

Lauantaina pelin jälkeen Narukerä matkaa sunnuntai aamupäivän peliin Mikkeliin. Iltapelistä jatketaan melko nopeasti seuraavaan tärkeään kamppailuun Kamppareita vastaan. Kampparit on aloittanut sarjan voitto-tappio-voitto-tappio rytmillä ja koki edellisellä viikolla tappion korona kurimuksesta palanneelle OLS:lle lukemin 6-4. Voitot Kampparit on kerännyt helsinkiläisjoukkueista ja hävinnyt Narukerän tapaan JPS:lle.

Bandyliigan kausiennakossa peräänkuulutettiin, löytyykö Kamppareilta riittävästi tehokkaita pelaajia? Lappeenrannasta Mikkeliin siirtynyt Hauska-kolmikko on tuonut kokemusta ja heiltä odotetaan myös tehoja. Neljän ottelukierroksen jälkeen näyttääkin siltä, että tehokkuutta kotijoukkueelta tulee löytymään ja Narukerän puolustus saa laittaa parastaan molemmissa idän vieraspeleissä. Kampparit on tehnyt neljässä pelissä 22 maalia, kolme maalia Narukerää enemmän. Kamppareiden parhaat maalintekijät ovat viidellä osumallaan olleet Karo Liimatainen sekä Janne Hauska. Narukerän maalit ovat osuneet tasaisesti usealla pelaajalle ja parhaiden maalintekijöiden viittaa kantavat tällä hetkellä kolmella maalilla Varkaudesta Poriin tullut Kristian Paukkonen sekä puolustuksen luutana häärivä Tomi Mustonen.

Kauden alla pelatussa Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa Oulussa Kampparit kuritti Narukerää tylysti lukemin 6-1.

Narukerän pelit ovat nähtävillä oheisten maksullisten linkkien kautta:
Lauantaina 12.12 klo 17.00 Veiterä – Narukerä, https://solidsport.com/veitera-lappeenranta
Sunnuntaina 13.12 klo 13.00 Kampparit – Narukerä, https://lansi-savo.fi/

Artikkelin kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat