Nousujohteinen peli
12.12.2020 20:55 Uutiset / Pääsivusto

Veiterän onnistui pitämään porilaiset takanaan. Narukerä taisteli lujasti vieraspisteistä.

Kaksi kärkipään joukkuetta osoitti tänään Lappeenrannan Kisapuistossa, että mikäli korona ei sarjaa keskeytä, niin keväällä mitaleita jaetaan hyvin tasapäisesti ainakin Veiterän ja Narukerän toimesta.

Veiterä aloitti ottelun hyvällä vauhdilla ja onnistui siirtymään kahden maalin johtoon ennen vartin peliä Eetu Peuhkurin onnistuessa kahdesti. Narukerän onnistui kaventaa Kristian Paukkosen osumalla ja teki näin neljännen maalinsa kauden peleissä. Narukerä nukahti kavennusmaalinsa jälkeen ja heti seuraavasta hyökkäyksestä Kampparit maalasi puoliaikalukemat 3-1.

Narukerän joukkueessa teki debyyttinsä Tuomas Antikainen, joka siirtyi Botniasta täksi kaudeksi Poriin. Armeija on nyt suoritettu ja torstaina kotiutunut Antikainen kertoi saavansa nyt panostaa jääpalloon kokopäiväisesti,

- Tänään oli luonnollisesti aika hankala peli itselle, kun koko syksy mennyt tiukasti intissä. Pari päivää sitten kotiutuminen ja yhdet treenit alla, niin tästä varmasti jo huomenna Mikkelissä kulkee hieman paremmin. Loppukauden osalta on tavoitteena kehittää edelleen omaa pelaamista ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan.

Toisella puoliajalla Narukerä sai luistintaan hieman paremmin liikkeelle alun jälkeen ja onnistui voittamaan jakson 0-1. Veiterä puolusti hyvin ja ei päästänyt Narukerää maalipaikoille. Narukerän 3-2 kavennuksen ja loppulukemat viimeisteli Tomi Mustonen 68 minuutilla, joka teki myös kauden neljännen osumansa. Santeri Rantanen torjui rankkarin ottelun 91 minuutilla ja piti yllä Narukerän taistoa pisteistä. Toisen jakson puolivälissä Kasper Perdén sai osuman kasvoihin ja lähti tikattavaksi. Huomenna Mikkelissä nähdään, onnistuttiinko Perdén ompelemaan takaisin kokoonpanoon.

Narukerän valmennus kertoi, alun olleen hieman hankalan,

- Emme olleet pelin alussa niin hyviä kuin olisi pitänyt olla. Saatiin kuitenkin pidettyä lukemat sellaisina, että pysyttiin pelissä mukana. Toinen oli parempaa meiltä ja saatiin luotua, kyllä riittävästi kulmalyöntejäkin. Tänään vastustaja oli maalin parempi ja kaksi hyvää joukkuetta pelasi pisteistä. Häviäminen ei ole koskaan kivaa, mutta ei tarvitse pistää päätä pensaaseen. Tänään pienet asiat eivät kääntyneet meille, totesi Tuomas Erkkilä.

Sunnuntaina 13.12 klo 13.00 Mikkelissä Kampparit - Narukerä


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat