Bandyliiga jatkuu Tapaninpäivänä
24.12.2020 10:40 Uutiset / Pääsivusto

Denis Sadakov on ollut taas Akilleksen tehopelaaja alkukauden peleissä.

Narukerä lähtee haastamaan kahden tappion sävyttämänä edellisvuoden mestaria Akillesta.

Amiko Areenalle ei yleisöä koronaohjeistuksien mukaisesti pääse tapaninpäivänäkään, kun Narukerän vieraaksi saapuu kaksi ottelua vähemmän pelannut Porvoon Akilles. Vieraat aloittivat kautensa kahdella murskavoitolla, mutta kokivat Narukerän tapaan niukan tappion Lappeenrannassa Veiterälle. Viikko sitten Akilles tasasi kotikentällään pisteet JPS:n kanssa lukemin 6-6, kun JPS nousi neljän maalin takaa toisella jaksolla tasoihin.

Narukerän kapteeni Ville Aaltonen pohdiskelee tulevaa Akilles matsia edellisen vieraskiertueen kautta,

- Vieraskiertue oli pisteellisesti tietysti pettymys, kun mitään muuta ei saatu kotiin kuin kokemusta. Molemmat pelit olivat kuitenkin hienoja ja hyvätasoisia otteluita. Veiterä pelistä olisi voitu saada pisteet mukaan, mutta ehkä he tällä kertaa ansaitsivat molemmat pisteet. Tuossa pelissä pääsimme toisella jaksolla paremmin otteluun mukaan. Mikkelissä seuraavana päivä taasen pelattiin erityyppistä joukkuetta vastaan. Tuossa pelissä saimme, kuten myös Veiterä pelissäkin paljon kulmia, joista emme onnistuneet saamaan maaleja aikaiseksi. Kampparit oli tehokkaampi ja ansaitsi pisteet. Reissusta jäi asioita kansiin, joita pitää parantaa ja jotka kyllä parantuvatkin vielä. Olemme hyvässä vauhdissa ja nyt onkin katseet joulun jälkeisessä Akilles pelissä jo tiukasti.

Jani Raukko uskoo Akilleksen valmentajan Jari Hyttisen tulevan joukkojensa kanssa erityisen motivoituneina Poriin,

- Amiko Areenalla pelataan Bandyliigan huippuottelu, jossa kaksi sisuuntunutta joukkuetta kamppailee vastakkain. Meillä on tällä kaudella ensimmäisen kerran joukkue koossa kokonaisuudessaan, mikä on hieno asia ja tarkoittaa myös sitä, että harjoituksissa on ollut hyvä meininki päällä. Kotikenttä ja tappioton saldo halutaan säilyttää. Odotettavissa on varmasti erittäin vauhdikas ja tarkka peli. Harmi on, että yleisö ei pääse tätä nyt paikan päältä näkemään, mutta onneksi saamme striimattua pelin selostettuna kotisohvalle. Hieno perinne pelata Tapanina ja Kerä on tähän valmis.

Jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan Tapaninpäivä ja jääpallo ovat kulkeneet yhtä matkaa. Porin pelin lisäksi taistellaan pisteistä Botnian ja HIFK:n iskiessä yhteen Helsingissä. Jyväskylässä JPS saa vieraakseen WP-35:n.

Satakunnan Kansa lähettää ottelun suorana klo 15.00. Peliä pääset katsomaan oheisen linkin kautta www.satakunnankansa.fi

Edellisen kotiottelun tapaan Narukerä myy peliin 10 kpl 100 euron ottelulippua. Narukerä järjestää turvallisen ottelutapahtuman. Otteluun ei myydä lippuja portilta, eikä kausi- tai muut ilmaiskortit käy näihin peleihin.

Erikoislipun voit ostaa laittamalla sähköpostia toimisto@porinnarukera.fi, liput myydään tilausjärjestyksessä. Sähköpostiin tulee laittaa myös lipun ostaneen henkilön nimi, ottelu johon lipun ostaa sekä sähköpostiosoite, johon seura toimittaa laskun erikoislipusta. Portilta pääsee sisään kertomalla nimensä järjestysmiehelle, katsomoalue täytetään sisääntulo järjestyksessä.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat