Kerää tarjolla taas livenä
1.1.2021 13:57 Uutiset / Pääsivusto

Satakunnan Kansan live-lähetykset jatkuvat. Talvinen kuvauspaikka karaisee sekä kuvaajaa, että ottelun selostajaa sopivasti otteluissa.

Narukerän nollille kotiareenallaan jättänyt Mikkelin Kampparit saapuu pahaan paikkaan.

Bandyliigan sivuilla analysoitiin alkukauden pelejä Fair Play -tilaston kautta. Narukerä on listan kärjessä kerättyään jäähyjä kauden seitsemässä pelissä yhteensä 185 minuuttia ja on siis pelannut lähes kolmanneksen kauden peleistään yhden pelaajan vajaalla. Jäähyminuuttien lisäksi Narukerällä on kaksi ulosajoa kauden avauspelistään Varkaudessa. Toki tilastossa joukkueilla on eroja pelimäärissä.

Narukerän keskimääräinen penkillä istumisen määrä ottelua kohden on ollut tällä kaudella 26,43 minuuttia. Viime kauden runkosarjassa punaiset istuivat yhteensä 475 minuuttia puupenkillä ottelukohtaisen minuuttimäärän ollessa 26,39 minuuttia. Näillä tilastoluvuilla Narukerä on siis ollut vuosittain korkealla Bandyliigan tilastoissa. Edellisellä kaudella kaksi Narukerän pelaajaa oli tilastossa sijoilla 2 ja 3, kun Rinat Shamsutov keräsi 110 minuuttia ja Kasper Perdén 105 minuuttia. Kauden 19-20 kovimman minuuttimäärän istui OLS:n Miika Leiviskä 120 minuutillaan. Viime kaudelle eniten jäähyjä keräsi runkosarjassa Botnia yhteensä 520 minuuttia.

Edellisellä kaudella Bandyliigassa vähiten jäähyjä keräsi Veiterä 272 minuutillaan eli joukkue pelasi yli 10 minuuttia enemmän täydellä miehistöllä otteluita kuin Narukerä. Porilaisten lauantainen vastustaja Kampparit oli lähes yhtä nuhteeton joukkue kuin Veiterä edellisellä kaudella ja tälläkin kaudella sen jäähyminuutit jäävät reippaasti Narukerän minuuttien alle, luvun ollessa 19,17 minuuttia ottelua kohden.

Sinällään joukkuekohtaiset jäähyminuutit eivät isosti eroa ja keskimäärin jokainen ryhmä istuu hieman yli kaksi 10 minuutin jäähyä ottelua kohden. Narukerän osalta ollaan siis lähempänä kolmea isoa jäähyä ottelua kohden.

Tuomas Erkkilä hymyilee, kysyttäessä onko Pori paha paikka,
- Kovat on minuuttilukemat, mutta ei me nyt mitään pahoja poikia olla. Kauden aikana muutaman joukkueen tilastot varmasti myös nousevat pelimäärien lisääntyessä ja toisaalta erot tilastoissa ovat loppujen lopuksi aika pieniä. Toki kyllähän se mukavampi on pelata, kun on kaikki äijät kentällä.

Kampparit kohteli Kerää tylysti Mikkelissä. Erkkilä janoaa vieraista avausvoittoa kotikentällä,
- Taas pelataan hyvää joukkuetta vastaan. Olemme hävinneet heille selvin lukemin Cupin pelissä sekä sarjamatsissa muutama viikko sitten. Mikkelissä peli oli tasainen ja meidän tulee kotikentällä olla hyvin puolustavan joukkueen kanssa tarkkoina ja huolellisia. Vaikka nyt on takana kolme tappiollista peliä, niin taustalla on paljon hyvää. Luottavaisin mielin lähdetään ottamaan taas askeleita kohti kevään tärkeitä pelejä. Luomme peleissä jatkuvasti riittävän määrän laadukkaita maalipaikkoja, nyt vaan aletaan siirtämään nuo tilanteet tulostaululle.

Nuori Lauri Siren on samoilla linjoilla Erkkilän kanssa,
- Lauantaina ei päästetä kaveria tekemään maaleja helpolla. Puolustetaan tiiviisti ja omista paikoista laitetaan verkot heilumaan onnistuneesti, niin voitto irtoaa varmasti. Oma kausi on mennyt hyvin ja edessä on jatkossa paljon pelejä, kun nuortenkin pelit taas käynnistyvät tauon jälkeen. Tavoitteena on, että luistimissa riittää potkua pitkälle kevääseen.

Lauantaina Amiko Areenalla 2.1 klo 16.00 Narukerä – Kampparit.

Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Satakunnan Kansan kautta: https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007707939.html

Ohessa linkki Fair-Play uutiseen: https://www.bandyliiga.fi/l/fair-play-tilastot/

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat