Ehjä matsi palautti voittokantaan
3.1.2021 9:51 Uutiset / Pääsivusto

Rinat Shamsutov oli muun joukkueen tapaan hyvällä pelipäällä Kamppareita vastaan. Kuva: Maija Peltonen

Narukerä onnistui mainiosti kotikentällään eikä päästänyt vierailijoita maalipaikoille.

Rinat Shamsutov johdatti kolmella maalillaan Narukerän voittoon. Narukerällä oli ottelussa runsaasti maalipaikkoja, joista tällä kertaa pallo saatiin verkon perälle saakka viidesti. Maalinteossa onnistuivat Shamsutovin lisäksi Tomi Mustonen sekä kauniin soolon taituroinut joukkueen kapteeni Ville Aaltonen. Kamppareiden puolelta pelipäällä oli Tomi Hauska, joka syötti kaikki vierailijoiden maalit. Mikkeliläisten Karo Liimatainen osui kahdesti sekä kulmalyönnistä ottelun avausmaalin tehnyt Iisakki Kaivola.

Narukerä sai ottelussa 15 kulmalyöntiä yli tuplasti enemmän kuin Kampparit. Erikoiseksi tilaston tekee se, että Narukerä onnistui maalinteossa kahdesti Kamppareiden kulmalyöntien jälkeisissä nopeissa vastahyökkäyksissä, mutta omissa yrityksissä pallo ei maaliviivaa pidemmälle tällä kertaa mennyt.

Erinomaisen pelin pelannut Eero Paavola kiitteli joukkueen esitystä,
- Saatiin puolustettua joukkueena vastustaja käytännössä kokonaan aseettomaksi. Hyökkäyspelimmekin oli tänään monipuolisinta mitä ollaan tällä kaudella pelattu. Paikkoja oli äärettömän paljon, mutta viimeistelyyn pitää saada tarkkuutta ja huolellisuutta lisää. Positiivista oli, että tänään päästiin maalintekopaikoille hyvin ja kyllä ne maalitkin sitten alkavat tulemaan. Kulmalyöntejä on tällä kaudella hukattu liikaa. Tänään pallo pyöri maaliviivalla asti pari kertaa, joten kyllä nekin vielä sisälle tuupataan loppukaudella.

Narukerän maalissa pelannut Santeri Rantanen pelasi jälleen hyvän pelin ja onnistui kahdesti estämään vierailijoiden läpiajotilanteet ensimmäisellä puoliajalla. Tiiviisti pelannut Kerän keskikenttä piti etenkin toisen jakson alussa vastustajan poissa maalintekopaikoilla ja loi lähes jokaisesta hyökkäyksestä maalipaikan.

Jani Raukko kertoi ottelun olleen ehdottomasti kauden ehjin taisto joukkueelta,
- Paikkoja aivan tolkuton määrä, hyökkääminen oli monipuolista ja samalla puolustimme erittäin tasapainoisesti. Viimeistä 20 minuuttia lukuunottamatta olimme tänään hallitseva joukkue ja loimme riittävästi maalipaikkoja. Kulmatkin menevät vielä ja palkinto sieltäkin varmasti tulee. Tästä on hyvä jatkaa hyvillä mielin kohti seuraavia pelejä.

Narukerä matkaa viikon päästä pääkaupunkiseudulle, jossa se kohtaa lauantaina Akilleksen ja sunnuntaina koronatauon jälkeen kentille palanneen HIFK:n.


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat