Tulossa vauhdikas viikonloppu
9.1.2021 10:04 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä kohtaa tuoreen Cup-mestari Akilleksen ja sunnuntaina kauden ensimmäisen kerran HIFK:n

Viime peleissä Narukerän onnistumiset ovat vähentyneet erityisesti kulmalyönneissä, joita joukkue on onnistunut hankkimaan runsaasti hyvillä hyökkäyksillään. Tilastojen perusteella Narukerä onnistuu kulmalyönnistä tekemään maalin 7%:n todennäköisyydellä. Luku on pienempi, kuin mitä tavallisesti kulmalyönneistä onnistutaan maali tekemään. Esimerkiksi viikonlopun molemmilla vastustajilla lukema on 11% paikkeilla.

Narukerän Jani Raukko kertoo, että edessä on kova viikonloppu,
- Akilles on tuore Cup-mestari ja haluaa varmasti naulata pelin heti alussa. Me puolestaan haluamme revanssin vastustajasta. Sunnuntaina kohdataan koronan johdosta sarjassa vähiten pelejä pelanneen HIFK:n. Tuohon peliin molemmilla joukkueilla on lyhyt palautumisaika edellisestä pelistä. Sunnuntain pelissä avainasemassa on henkinen kantti sekä pelivalmius. Luotamme myös vieraskiertueella, että harjoittelemamme erikoistilanteet alkavat pikkuhiljaa myös onnistumaan. Se toisi mainion lisän jo kehittyneeseen peliimme.

Akilles vieraili Porissa tapaninpäivänä ja otti tuolloin vierasvoiton runsasmaalisessa pelissä, jossa kaksi vierailijoiden maaleista syntyi kulmista. Porvoolaiset ovat olleet tehokkaita peleissään ja onnistuneet tekemään keskimäärin seitsemän maalia ottelua kohden. Narukerä on vastaavasti onnistunut maalinteossa neljä kertaa ottelua kohden, kuten myös pyhäpäivän vastustaja HIFK.

Jälkimmäisen pelin vastustaja HIFK vierailee lauantaina Lappeenrannassa Veiterän vieraana ja on pelannut sarjassa nyt puolet vähemmän otteluja kuin Narukerä. HIFK palasi marraskuun peliensä jälkeen kentälle vasta joulun jälkeen ja on onnistunut kauden neljässä pelaamassaan ottelussa keräämään kolme pistettä. Nämä pisteet ovat tulleet kahdesta viimeisestä pelistä. HIFK:n päävalmentaja Juha Laitinen toteaa Bandyliigan ennakossa, että joukkueella on kova tavoite murtautua runkosarjassa neljän parhaan joukkoon ja myöntää, että tavoite on kova, mutta sellaisia IFK:ssa on totuttu asettamaan.

Viime kaudella Narukerän vierailut pääkaupunkiseudulle tuottivat molemmissa peleissä tappion sekä Akillekselle, että HIFK:lle. Timo Niemi, kertoo että vastassa tulee olemaan kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta,
- Meillä viime matsi Kamppareita vastaan oli jo hyvää tekemistä kokonaisuudessaan ja saatiin hyviä juttuja pelin sisällä tehtyä. Hyvillä tunnelmilla mennään viikonlopuksi pääkaupunkiseudulle. Kummassakin pelissä pitää olla heti ensihetkistä lähtien hereillä ja pitää omat virheet minimissään. Varmasti myös erikoistilanteet näyttelevät isoa roolia viikonlopun aikana. Meillä on kausi mennyt hyvin eteenpäin ja kevättä kohden alkavat palasetkin hiljalleen löytämään kohdalleen.

Menneellä viikolla korona siirsi toistamiseen OLS:n tulevan viikonlopun pelit eteenpäin, kuten myös JPS:n ottelun.

Lauantain ottelu näkyy livenä oheisen linkin kautta: https://m.youtube.com/watch?v=B03jArbyMrM.

Akilles – Narukerä lauantaina 9.1 klo 17.00 ja HIFK – Narukerä sunnuntaina 10.1 klo 13.00


Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat