Kauden jälkimmäinen reissu Hesaan
15.1.2021 18:13 Uutiset / Pääsivusto

Joona Rajala on osunut tällä kaudella kolme kertaa tolppien väliin.

Botnia kaatui kotipelissä selvästi 9-2, voittoa haetaan myös vieraspelistä.

Viime viikonlopun vieraspeleistä pääkaupunkiseudulta tuli kotimatkalle mukaan kaksi pistettä, kun HIFK kaatui vähämaalisessa pelissä lukemin 2-4. Joukkueen valmentaja Tuomas Erkkilä luonnehti voittoa pääkaupunkiseudulta seuraavasti,
- Tärkeät kaksi pistettä otettiin HIFK:lta viikko sitten. Tuolloin oltiin kamppailuvalmiita ja ansaittiin pisteet. Saimme luotua laadukkaita maalipaikkoja vastustajaa enemmän ja napattiin voitto. Näin pitää jatkaa lauantainakin toisella Hesan reissullamme.

Botnia on napannut kauden ainoat pisteensä OLS:lta voittamalla kotonaan ja pelaamalla tasapelin Oulussa. Narukerän tapaan 10 ottelua pelannut Botnia on sarjassa toiseksi viimeisenä pisteen edellä Varkautelaisia. Helppo paikka ei Oulunkylän tekojää ole. Viime vuonna Narukerä nappasi pisteet 4-6 voitolla. Edellisenä viikonloppuna Botnia osoitti haastavansa kärkijoukkueita hyvin, sillä se oli lähellä kampittaa Kampparit takaisin Mikkeliin tappio mukanaan. Viimeisen vartin aikana Botnia kuitenkin suli ja Kampparit hiipii 3-5 voittoon.

Tuomas Erkkilä toivoo, että Botniaa vastaan tehot vihdoinkin löytyisivät,
- Viime viikonloppuna hukattiin runsaasti maalipaikkoja Brakun kentällä ja hiljalleen viimeistelyynkin tarvitaan tehoja. Toisaalta, jos pitää oman pään taas vähämaalisena, kuten HIFK:kin vastaan niin on helpompi voittaa. Luodaan Botniaa vastaan myös runsaasti paikkoja, niin eiköhän ne verkotkin ala räpsymään.

Narukerällä on runkosarjassa jäljellä kuusi ottelua, joista neljä pelataan Porissa. Helsingin matkan lisäksi jäljellä on enää reissumatka Ouluun. Pisteet ovat lopuista peleistä tärkeitä ja kamppailu pääsystä neljän joukkoon käy kovana.

Bandyliigan ottelu näkyy Botnian youtube-kanavalla suorana lähetyksenä klo 15.00 alkaen oheisesta linkistä:
https://www.youtube.com/channel/UCsJYivBJk5LQr3E7Le4BS0Q

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat