WP-35 oli tällä kertaa vastaantulija
24.1.2021 9:13 Uutiset / Pääsivusto

Narukerä ei antanut vieraille mitään mahdollisuuksia.

Kotijoukkue onnistui suoriutumaan lauantain vieraastaan laadukkaasti. Joukkue tehtaili kaiken kaikkiaan 14 maalia. Tällä kertaa onnistuttiin kulmalyönneissä, vapaalyönneissä, kaukolaukauksissa, lähitilanteissa ja pari kertaa pallo kuljetettiin tyhjään maaliinkin. Lähes toinen mokoma tilanteita myös tuhrattiin.

Ensimmäisen kerran WP-35 haki palloa verkon perältä ensimmäisen peliminuutin kohdalla, kun joukkueen kapteeni Ville Aaltonen löi maali-ilottelun alkutahdit vapaalyönnistä. Hetkeä myöhemmin Joona Rajalan 2-0 osuman jälkeen. WP:n valmentaja otti aikalisän ja vieraat yrittivät etsiä uutta alkua peliinsä. Tämä ei kuitenkaan auttanut, vaan Narukerä onnistui tekemään vielä 12 maalia ottelussa.

Vieraiden pelaajista erottui joukkueen varakapteeni Niko Nissinen, joka yritti pitkillä kuljetuksillaan murtaa porilaisten puolustusta. Nissinen onnistui kertaalleen maalinteossa näyttävässä pujottelumaalissaan kaventaen puoliaika lukemiksi 5-1. Joukkueen maalissa pelannut Ari-Pekka Aho otti muutama varman maalin taitavasti kiinni, mutta jäi tällä yksin, kun kenttäpelaajien luistimet jäivät melkoisesti Narukerän vastaavia hitaammiksi.

Narukerän peli oli hyvällä tolalla ja kun vastustaja ei päässyt missään vaiheessa yhteenkään kotijoukkueen pelaajaan kiinni, niin kentällä nähtiin paljon onnistujia sekä hyökkäyksessä, että puolustuksessa. Alkukaudella pari peliä armeijan takia sivuun jättänyt Tuomas Antikainen oli pelin jälkeen huojentunut. Kauden avauspisteensä 1+1 kerännyt vauhdikas pelaaja tuulettikin avausmaaliaan reippaasti,
- Tänään oli joukkueelta ehjä 90 minuuttia, saatiin luotua paljon maalipaikkoja, joista myös onnistuttiin maaleja tekemään. Liikuteltiin palloa heti pelin alusta asti ja tehtiin joukkueena yhdessä hommia. Itseltä putosi pari apinaa selästä, kun tuli tehtyä Kerälle ensimmäiset tehopisteet. Toivotaan, että itsellä ja joukkueella homma toimii jatkossakin yhtä hienosti, kun mennään kohti kauden loppua.

Joukkueen tehonyrkkeinä oli tutut pelaajat. Rinat Shamsutov syötti ensin viisi maalia, kunnes kuljetti pallon kertaalleen maaliin. Tällä kertaa Shamsutov ampui rankkarin oikeasta yläkulmasta ohi. Tomi Mustonen keräsi viisi maalia ja syötti yhden. Mustonen nousi joukkueen maalitykiksi ja on tehnyt nyt yhteensä 11 maalia. Tehokkaana oli myös Ville Aaltonen onnistuen hatun arvoisesti.

Sunnuntaina klo 13.00 vieraaksi saapuu vain kerran Bandyliigassa hävinnyt JPS, joka oli lauantaina pelissään lähes yhtä murskaava voittaen vastustajansa lukemin 13-3.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat