Pisteiden hakumatka Ouluun
30.1.2021 9:24 Uutiset / Pääsivusto

Rinat Shamsutov taistelee tällä hetkellä runkosarjan pistepörssin voitosta.

Narukerä kohtaa sisuuntuneen kotijoukkueen, sillä edellisviikonlopun kahdessa pelissä kärkijoukkueille 25 maalia päästänyt OLS haluaa varmasti tilkitä oman pään kotikentällään.

Viime kauden päätteeksi toinen pohjoisen joukkue LRT Tornio luopui sarjapaikastaan, joten Narukerä vierailee nyt kauden ensimmäisen ja viimeisen kerran pohjoisessa OLS:n vieraana. Joukkueet kohtasivat kauden alla pelatussa Suomen Cupin turnauksessa. Tuossa ottelussa Narukerä puolusti tiiviisti ja ei antanut oululaisten onnistua maalinteossa laisinkaan.

Jani Raukko kertoo, että nyt haetaan yhtä ehjää peliä,
- OLS on nostanut hienosti tasoaan tälle kaudelle ja joukkue on onnistunut monessa pelissä erittäin hyvin puolustamaan kurinalaisesti. Heidän maalivahtinsa Pertti Virtanen on Suomen parhaimmistoa ja omaa vahvan heittokäden, jonka kanssa meidän tulee olla tarkkana. Lähdemme hakemaan pohjoisesta ehjää peliä ja haluamme tiettyihin pelin yksityiskohtiin parannusta. Tällä reissulla haluamme puolustaa yhtä tiiviisti, kuin viime pelissämme heitä vastaan.

Sarjan neljännestä sijasta taistellaan loppupeleissä tiukasti. Kamppareiden onnistui hieman yllättäen ottaa kaksi pistettä perjantaina Jyväskylässä ja joukkue nousi pisteen päähän Narukerästä. HIFK on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Narukerä sekä Kampparit ja ottamalla noista rästipeleistä voitot, se nousee Narukerä kanssa samoihin pisteisiin. Runkosarjan neljä parasta saavat aloittaa pudotuspelit kotikentällään.

Edellisenä viikonloppuna loukkaantuneista pelaajista Joona Rajala on matkassa mukana, mutta Timo Niemi jäi kotiin parantelemaan vammaansa.

Ottelun voi katsoa striimattuna oheisesta linkistä: https://solidsport.com/ols-bandy


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat