Arvokkaat pisteet Oulusta
31.1.2021 10:46 Uutiset / Pääsivusto

Kapteeni Ville Aaltonen tehoili Oulussa.

Narukerä iloitsi erikoistilanne tehoista. Kotimatkalle kaksi pistettä, 2-6 voitolla.

Santeri Rantanen oli Oulussa lähes toimeton, kun Narukerä vieraili Raksilassa. Porilaiset hallitsivat peliä lähes mielin määrin ja kotijoukkue pääsi yrittämään Rantasen yllättämistä harvakseltaan. Positiivista Narukerän pelissä oli lisäksi, että hieman tukossa ollut erikoistilanne pelaaminen näyttää piristymisen merkkejä tärkeiden pelien lähestyessä. Puolet joukkueen maaleista tehtiin tällä kertaa erikoistilanteista. Ville Aaltosen onnistui heiluttaa verkkoa kulmalyönnistä heti ottelun alussa ja Esa Oksasen ensimmäisen puoliajan päätteeksi. Kolmannen erikoistilanne maalin teki rankkarista Tomi Mustonen vajaan tunnin pelin jälkeen.

Esa Oksanen kertoi ottelun tauottua, että hyvillä fiiliksillä palaillaan bussilla Poriin,
- Tänään puolustettiin hyvin ja muutenkin kontrolloitiin peliä. Lisämaaleja olisi voitu tehdä enemmänkin. Nyt on kolme peliä jäljellä ja niissä hienosäädetään palikat kuntoon, jotta ollaan pudotuspeleissä sitten iskussa. Tekeminen on ollut nousujohteista koko kauden.

Narukerän tehoista Oulussa vastasivat tutut pelaajat, kun Aaltonen teki 2+1, Mustonen 1+2, Shamsutov 0+2. Shamsutovilla oli paikka tehdä pelissä erikoistilanteesta myös maali, mutta tällä kertaa pilkku ei sisään mennyt. Maalinteossa onnistuivat myös Leevi Vihtalahti sekä Joona Rajala.

Ville Raukko oli pitkälti samoilla linjoilla Oksasen kanssa ja tyytyväinen joukkueen puolustamiseen,
- OLS ei päässyt oikeastaan laisinkaan kunnon maalipaikoille ja puolustettiin joukkueena sovitusti, sekä liikutettiin palloa läpi pelin hyvin. Mukavaa, että erikoistilanteissa tulee myös onnistumisia.

Valmentaja Tuomas Erkkilä mietiskeli pitkän päivän olleen joukkueelle tyylikäs suoritus,
- Pelattiin kypsästi ja vastustaja tehtiin tehottomaksi. Heidän molemmat maalit tulivat laukauksista ja pari kulmaa taisi vastustaja saada. Santeri oli maalissa lähes työtön ja hänellä oli vaikeaa pitää itsensä lämpimänä pelin aikana. Ensimmäisellä jaksolla sorruttiin hieman kuskaamiseen, mutta toisella sekin parani. Hyvä ehjä esitys.

Seuraavaksi Narukerä matkaa jään huonokuntoisuuden johdosta siirrettyyn rästiotteluun Botniaa vastaan tulevana keskiviikkona.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat