Kirpeässä pakkaskelissä Botnian vieraaksi
3.2.2021 16:39 Uutiset / Pääsivusto

Vääntääkö Esa Oksanen illalla pisteet Hesasta Poriin?

Narukerä pelaa keskiviikkoiltana Helsingissä pari viikkoa sitten jääongelmien takia perutun pelin.

Bandyliigan runkosarja päättyy 14.2 ja kahdeksan joukkueen puolivälierät alkavat keskiviikkona 17.2. Puolivälierät tullaan pelaamaan paras kolmesta -järjestelmällä ja välierät alkavat 24.2. Pudotuspelien ohjelma pitää, mikäli runkosarjassa ei enää jouduta siirtämään otteluita koronan takia.

Viime kierroksella Botnialla oli paikka kerätä lisäpisteitä ja nousta sarjassa, mutta se jäi tasapeliin WP-35:n kanssa hyvästä yrittämisestä huolimatta. Sarjassa viimeisenä oleva Botnia on jäämässä ilman lisäpisteitä pudotuspelien ulkopuolelle. Ensimmäiseksi Botnia yrittää kerätä pisteitä Oulunkylässä Narukerältä, eikä sen ohjelma ole helppo tämänkään jälkeen, kun se kohtaa keskiviikon pelin jälkeen Akilleksen, JPS:n sekä HIFK:n.

Myös Narukerälle pisteet ovat tärkeitä rästiottelusta, jotta se varmistaa kotiedun pudotuspeleihin. Botnia ottelun jälkeen Narukerällä on jäljellä kaksi kotiottelua, kun se saa vastaansa OLS:n ja HIFK:n. Etenkin HIFK peli voi olla merkittävässä roolissa kun keskikastin sijoituksia jaetaan runkosarjan viimeisellä kierroksella.

Oulunkylässä tullaankin näkemään taistelupeli, jossa molemmilla joukkueilla riittää panoksia.

Narukerän ottelua voi seurata oheisen linkin kautta tänään klo 19.00 alkaen
https://www.youtube.com/channel/UCsJYivBJk5LQr3E7Le4BS0Q

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat