Botnia roikkui läpiottelun mukana
5.2.2021 10:45 Uutiset / Pääsivusto

Helsingissä nähtiin tiukka vääntö pisteistä.

Narukerän onnistui hakemaan voitto Oulunkylästä lukemin 5-8.

Kotijoukkue oli päättänyt Helsingissä, että maakuntarajojen ulkopuolelle ei pisteitä tällä kertaa helposti anneta. Narukerä teki täyden työn ja onnistui repäisemään eroa Botniaan vasta pelin loppuhetkillä.

Tuomas Erkkilä kertoi pelin tauottua, että ihan parhaalla asenteella ei tällä kertaa oltu vieraspelissä,
- Vaikea peli mistä ei sinänsä jäänyt kerrottavaa, tällä kertaa kaksi pistettä oli tärkeimmät asiat pelistä. Tehtiin pelistä vaikea ja ei oltu ihan henkisesti valmiita peliin. Vääriä ratkaisuja ja laidoilla hävittiin kaksinkamppailut, joista Botnia pääsi pelin sisään. Oltiin parempi joukkue ja ansaittiin nämä kaksi pistettä. Ehkä valmiustasosta kertoi sekin, että istuimme enemmän jäähyllä kuin Botnia.

Botnia onnistui maalinteossa viidesti ja pari maalia se onnistui tekemään maalinedustalta röyhkeästi. Lukema on korkea, sillä kauden aikaisemmissa peleissä Botnia oli onnistunut maalinteossa keskimäärin kaksi kertaa pelissä. Kasper Perdén oli Erkkilän kanssa samoilla linjoilla ottelusta,
- Vaikea peli oli, vaikka voitto tuli. Puolustussuuntaan ei onnistuttu olemaan tarpeeksi tiiviitä ja aggressiivisia. Hyökkäyksiin lähtemiseenkin jäi parannettava. Otetaan taas oppeja pelistä mukaan ja lauantaina lähdetään kohtaamaan oululaisia paremmalla otteella.

Pelin loppupuolella Esa Oksanen nousi rooliin ja teki kaksi tärkeää maalia, jolla Botnia pudotettiin 80 minuutin pelin jälkeen parin maalin takamatkalle. Loppuhetkillä myös Kristian Paukkosen onnistui tekemään kaunis maali Tomi Mustosen syötöstä. Mustonen onkin päässyt viime peleissä tehoilemaan hyvin, kun Botniaa vastaan syntyi syöttöpisteen lisäksi kaksi maalia. Narukerän muut maalintekijät olivat Eero Paavola, Tuomas Antikainen sekä Rinat Shamsutov.

Seuraavaksi Narukerä saa vastaansa tulevana lauantaina Amiko Areenalla OLS:n klo 16.00 alkavassa ottelussa. Tämän pelin Satakunnan Kansa näyttää tuttuun tapaan suorana.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat