Upea pelipäivä tulossa
6.2.2021 10:06 Uutiset / Pääsivusto

Pudotuspeliasetelma Narukerän osalta saattaa lukkiutua jo OLS-pelin jälkeen.

Oululaiset ovat sarjassa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä ja joukkue pelaa pääsystä pudotuspeleihin yhdessä WP-35:n sekä Botnian kanssa. OLS päättää kautensa neljään vierasotteluun, joista ensimmäisenä se saa vastaansa Porissa Narukerän. WP-35:llä on jäljellä vain yksi runkosarjan peli ja Botnialla on jäljellä kolme peliä. Sarjan tyvessä riittääkin mukavasti panoksia loppuun saakka.

Akilles lienee runkosarjan voittaja, mikäli se tänään voittaa Botnian ja näin se päättäisi sarjan viiden voiton putkeen. Veiterällä on vielä mahdollisuudet myös runkosarjan voittoon, mutta se edellyttää kolmesta viimeisestä pelistä suurinumeroisia voittoja. JPS saattaa nousta loppu kierroksilla sarjassa toiseksi, tämän osalta tärkeä peli on viikon päästä, kun se kohtaa kotonaan Veiterän.

Narukerän kohdalla voitot viimeisistä kahdesta kotipelistä takaavat kotiedun pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. JPS:n hävitessä loput pelinsä saattaa Narukerä nousta yhden sijan ylöspäin. Kampparit ja HIFK yrittävät pudottaa porilaiset neljänneltä sijalta, mutta tulevan viikonlopun pelit saattavat jo varmistaa Narukerälle vähintään neljännen sijan. Sarjasijoituksen osalta Narukerän runkosarjan viimeinen peli Amiko Areenalla viikon päästä HIFK:ta vastaan voi olla vielä merkityksellinenkin. Todennäköistä on, että Narukerä aloittaa kotona ja pudotuspeleissä vastassa on joko Kampparit tai HIFK. Narukerällä onkin mukavasti panoksia vielä päivän ottelussa oululaisia vastaan.

Joona Rajala haluaa päättää runkosarjan voittoihin
- Omalta osalta on ollut tärkeää, että on saanut oltua terveenä ja valmistautua hyvin tuleviin pudotuspeleihin. Tänään kohdataan OLS, joka taipui viikko sitten meille Oulussa. Tuon jälkeen kävimme Botnian vieraana ja siitä pelistä meidän tulee parantaa, sekä puolustus että hyökkäyspelaamista. Asenne kuntoon ja luotetaan omaan tekemiseen pelinrakentelussa, niin eiköhän ne pisteet Poriin jää. Hyvä rutistus näihin viimeisiin peleihin, niin sitten on mukava aloittaa parin viikon päästä pudotuspelit.

OLS on ottanut edellisen kerran pisteitä Bandyliigassa joulukuun puolessa välissä, joten lähes kahden kuukauden kuivakausi pitää jossakin kohtaa päättää. Sopiva taistelu Bandyliigan alapäässä tuo päivän otteluun lisämaustetta, joten töitä Narukerä joutuu voiton eteen jälleen kerran tekemään.

Ottelu on nähtävissä taas Jussi Vallin selostamana Satakunnan Kansa sivujen kautta klo 16.00. Ohessa linkki lähetykseen: https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007786493.html

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat