Tyylikäs lauantai
7.2.2021 18:30 Uutiset / Pääsivusto

Tuomas Antikainen heiluttelee maaliverkkoja jo mukavasti joka pelissä.

Narukerä kaatoi vieraat Amiko Areenalla upeasti 9-0 ja illemmalla Satakunnan urheilugaalassa palkittiin urheilu-urasta Timo Oksanen, Janne Väkiparta ja Jarno Väkiparta.

Narukerä pelasi kauden toiseksi viimeisen runkosarjaottelunsa eikä antanut OLS:lle tällä kertaa mitään mahdollisuuksia. Joukkue takoi ensimmäisellä jaksolla neljä maalia ja toisella puoliskolla viisi. Tällä kertaa maalit olivat myös taidokkaista suoritteita. Joona Rajalan 2-0 maalissa nähtiin vauhtia ja pujottelua, kun pitkänhuiskea pelaaja laittoi koko vierasjoukkueen puolustuksen nippuun. Kauheasti huonommaksi ei jäänyt Rinat Shamsutovin 3-0 maali. Kaspér Perden nosti pallon OLS:n linjan taakse, Shamsutov otti pallon ilmassa haltuun ja kopautti pallon verkon perälle. Joona Rajala oli pelipäällä myös Tomi Mustosen 5-0 maalissa, kun peluri petasi Mustosella paikan laittaa pallo tyhjään maaliin. Narukerä piti oman pään puhtaana ja onnistui viimeistelyssä tällä kertaan mainiosta.

Tuomas Erkkilä ja Jani Raukko kävelivät punaisissa kuoseissaan koppiin kevyellä askeleella. Runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelu, kun HIFK saapuu Poriin viikon päästä. Erkkilä totesi tyytyväisenä, että peli kulki tänään suunnitellusti Narukerän komennossa,
- Tänään oli teemana tehdä vastustajalle maalinteko vaikeaksi ja olla isäntä kentällä. Tässä onnistuttiin ja siitä iso kiitos joukkueelle. Pelasimme puolustuksen kautta ja teimme nyt sen minkä pitää pudotuspeleissäkin onnistua eli puolustamme lujasti omaa maalia, kun päästää nolla maalia, niin on helpompi voittaa. Ylöspäin osaamme pelata ja saamme luotua pelissä kuin pelissä tarpeeksi maalipaikkoja.

Narukerän maaleista vastasivat lisäksi Ville Koskinen, Tuomas Antikainen ja Kristian Paukkonen. Rinat Shamsutov tehoili neljä tehopistettä ja Tomi Mustonen jatkoi nousuaan pistepörssissä osumalla kahdesti. Joona Rajala oli pelipäällä ja tehot 2+1 summasivat hyvän päivän. Shamsutov on kolme pistettä perässä Akilleksen Denis Sadakovista, joten viimeisessä ottelussa porilaistaiturilla on mahdollisuus nousta runkosarjan pistepörssissä kärkeen, sillä Akilleen runkosarja päättyi lauantaina.

Narukerän neljättä sijaa uhkaa enää Kampparit, joka kaatoi viikonloppuna Veiterän. Kamppareilla on pelit vielä Varkaudessa, sekä kotikentällä kun se saa vastaansa OLS:n. Mikäli Narukerä häviää viimeisen pelinsä ja Kampparit ne voittaa, niin pudotuspelit alkavat Narukerän osalta Mikkelissä. Voittamalla viimeisen pelinsä Narukerä aloittaa Kamppareita vastaan Porissa.

Kuva: Maija Peltonen


   
Lisää uutisia
Narukerä ry
Kategoriat